Allvarligt?!

Fick reda på en sak igår, som jag glömde att nämna. Var väl på grund utav allt gnällande och all frustration över längdskidåkningen. I alla fall, tydligen så har jag så mycket frånvaro (i skolan) så att mitt studiebidrag riskeras att dra in. What?! Var min första tanke, men okej det är säkert så. Så nu måste jag verkligen se till att gå på alla lektioner och inte sova över en enda morgon. Det är en tuff utmaning för mej, det där med att komma upp på morgonen.. Vi får väl helt enkelt se hur det går, eller snarare det måste gå. Jag vill inte ha indraget studiebidrag.

Ska iväg och simma om llite mer än en timme, hoppas för allt i världen att det går bättre idag än förra torsdagen. Som var dagen för mitt utbrott och min ihopklappning. Det gick ju bra att simma i måndags i alla fall och tur var väl det. Det behövdes för självförtroendet kan jag lova.

Snö

Jessica + längdskidor, går inte ihop. Faktum är att jag inte ens går ihop med snö och vinter överhuvudtaget. Tanken var att vi skulle åka långfärdsskridskor på idrotten idag, dvs hela eftermiddagen. Vi skulle ha matsäck med oss och så. Jag gick upp tidigt (tidigt för mej) och kokade varm oboy. Sen fick man ju se att det hade kommit ton vis med snö. Och snön bara fortsatte att ösa ned hela förmiddagen, så när det var dags för skridsko åkningen så meddelades det att det inte gick att åka, vilket vi redan hade räknat ut. Men då fick vi åka längdskidor istället. Helt plötsligt så förvandlades min lite förväntansfulla min till en grinig. Jag hatar längdskidor, jag hade bara åkt en gång innan och det var förra året. Då åkte vi några varv runt stålringen och det räckte gott och väl för min del, men idag så var meningen att vi skulle ta oss upp till edsken, 3 km. 6 km med tillbaka vägen. Inte en chans i världen att jag skulle fixa det. Men hur som helst så satte jag på mej ett par skidor och ja. Jag förstår inte hur alla andra kunde åka så fort, det gick fruktansvärt sakta för mej och jag ramlade hela tiden. Det tog mej över en timme att ta mej 2 km, som tur var så fick jag vända efter en, där var han snäll. Han såg hur lidande och förbannad jag var. Jag måste erkänna att jag tyckte riktigt synd om mej själv, men jag tycker nog nästan mer synd om Alex som fick åka brevid mej och lyssna på mitt gnäll hela tiden. Jag gnällde verkligen hela tiden. Speciellt den första kilometern. Jag vill aldrig åka skidor igen..

Någon som vill följa med?

Har ni tänkt på en sak, snart är den första månaden på året slut. Tiden bara rusar fram, innan man vet ordet av så har man väl tagit studenten. Härliga tider. Ett stort + för mej just nu är att jag har kommit på en sak jag vill göra i höst i alla fall. Jubla lite nu, snälla! Det är såhär, igår så damp det ner en liten sak i brevlådan. Addresserat till mej, det var reklam för bland annat språkskolor utomlands för personer över 18 år. Så nu är jag taggad som fan för att åka till Malta och gå en engelska kurs i ca 4 kanske? Någon som vill följa med?

Egentligen så vill jag helst åka till Australien eller USA, men det blir så jävla dyrt då. Så Malta får duga bra, hellre det än England i alla fall. Visst, jag har inget emot Englad, jag åker mer än gärna dit igen. Men jag upplever inte folket som så trevligt, så jag pluggar hellre engelska någon annanstans. Så om det är någon som inte har en aning om vad den ska göra i höst, så häng på vet ja! Det blir både kul och lärorikt på samma gång. Jag menar du får ju semester samtidigt, soliga Malta! Jag är helt seriös, jag måste åka. För det första så måste jag bli bättre på engelska och för det andra så vill jag se något annat än Hofors och Sverige.

Gå in och kika lite,
http://www.sts.se/sweden/ils/start/

Thanks

Ja, klart att det kommer ett inlägg idag med. Har bara inte haft tid att skriva tidigare. Är precis hemkommen från hoforshallen, där jag spenderade nästan 3.5 h, eller det var nog ganska exakt 3.5 timme. Trevligt, jag tycker om att vara i simhallen (så länge man inte är bakfull). Varmt och skönt. Hade ju simgruppen först, det är grymt kul. Kul när man lär dem något nytt. Och sedan så var det dags för mej att simma själv, vilket gick bra idag. Inget utbrott!


Jag vet att ni bryr er och det är jag tacksam för. Men jag vill att ni ska veta att det inte är någon fara med mej, jag mår bra.



Dags att sova kanske?

Snälla

Okej, mina deppiga inlägg har tydligen tagit alltför mycket uppmärksamhet till sig. Oroa er inte för mej, okej? Det är ingen fara. Jag kanske inte mår  toppen, men vem fan gör det? Det är helt okej med mej, eller ja det är bra. Jag lever. Kanske borde jag sluta blogga?


Så ta det lugnt, andas..

Just like you

Att vara bakfull och stå i en varm simhall och försöka vara snäll och trelig mot barnen, samtidigt som man måste hålla reda på dem + vara med och värma upp är inget att rekomendera. 


Everything is just fine

Almost Lover - A Fine Frenzy

Your fingertips across my skin,

the palm trees swaying in the wind

images

You sang me spanish lullabies,

the sweetest sadness in your eyes

clever trick

 

I'd never want to see you unhappy,

I thought you'd want the same for me

 

Chorus:

Goodbye my almost lover

Goodbye my hopeless dream

I'm trying not to think about you

Can't you just let me be?

So long my luckless romance

My back is turned on you

I should have known you'd bring me heartache,

almost lovers always do

 

We walked along a crowded street

You took my hand and danced with me

images

And when you left you kissed my lips

you told me you would never

ever forget these images, no

 

I'd never want to see you unhappy

I thought you'd want the same for me

 

Chorus

 

I cannot go to the ocean

I cannot drive the streets at night

I cannot wake up in the morning

without you on my mind

So you're gone and i'm haunted

and i'll bet you are just fine,

Did i make it that easy

to walk right in and out

of my life?

 

Chorus

 


Darkness falls

Här får man för att man en enda gång är optimistisk. Seriöst, jag trodde allt det här var över. Att jag hade klarat mej ur det här. Men sen igår... Allt bara föll.. Jag har inte ens någonting att skylla på, jag har ingen aning om vad som hände. Jag bara drog, drog därifrån. Eller ja, jag bara satt nere i omklädningsrummet och stirrade rätt fram i tjugo min. Gjorde allt för att hålla tillbaka tårarna, jag lyckades med det.

Jag klarade inte ens av att ta mej upp ur sängen imorse. Jag var inte ens trött när jag vaknade halv åtta.. Jag bara låg och stirrade, klarade inte av att ta mej upp. Så har väl hela dagen varit, fan vad jag är misslyckad!

Hur jävla länge ska det här hålla på? Kan det inte bara sluta, jag har ingen anledning till att må såhär. Vilket bara gör mej förbannad. Och hur ska jag lösa det här? Jag tänker ju ingenting, det är inga tankar som drar ned mej. Jag sitter bara, skakar, stirrar och gråter. Gråter floder, trust me.. Jag pallar inte det här något mer. Allt är ett jävla mörker, ett mörker utan det minsta ljus. Jag hatar det här livet, allt är bara meningslöst. Allt..

Hate this

Spruta i sig heroin och dö, det vore väl trevligt?

Ordlös

Jag kan inte påstå att jag känner mej speciellt motiverad för att skriva något idag. Idéerna flödar inte. Men samtidigt så kan jag inte låta bli att skriva, jag älskar att blogg. Jag gör det verkligen, jag älskar allt som har med blogg att göra. Det är grymt kul att skriva själv och lika roligt att läsa andras. Nyfiken som man är, men det står jag för. Läser en massa bloggar varje dag..


Hade röst och sång idag med då, eftersom att det är torsdag. Visst, det var kul igen. Men det kändes bättre förra gången då vi var många färre där, men det går bra ändå. Nä, nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Måste gå och laga mej lite mat, ska iväg och simma sen. Nice..

Livet

Hur många gånger har man inte tänkt, vad lätt att skulle vara om ... Om jag vore smart, om jag vore snygg, om jag vore smal osv. Ni hajar grejen va? Men allt skulle bli lättast om jag hade pengar, en massa pengar. Då skulle jag inte behöva vara smart för att lyckas i livet. Jag skulle kunna köpa mej skönhet, jag ska vara ärlig. Jag skulle lätt plastikoperera mej om jag hade pengar till det. Det är sjukt, jag vet. Men det är en sjuk värld vi lever i. Vi lever i en värld där det är viktigt att vara vacker, det är viktigt att se bra ut. Ditt utseende är oftast viktigare än dina tankar och handlingar. Jag kommer aldrig lyckas i denna värld. I denna värld av skönhet och snygga människor. Säg inte emot mej. Jag vill inte ha något medlidande, acceptera bara sanningen. Precis som jag har gjort. Jag kommer aldrig tjäna pengarna jag behöver för att kunna ändra mitt utseende som jag skulle vilja. Jag kommer aldrig bli en sådan som kommer att kunna köpa mej allt jag vill ha. Det är sådant man får leva med. Jag tror att jag kommer att kunna leva mitt liv hyffsat lyckligt ändå. Även fast pengar är allt.


Jag har tapppat allt, gömt min inre styrka.

Fitta

Fitta, fitta, fitta! Fan va dåligt det gick.. Gaah, jag blir så jävla trött. Allt gick verkligen bara skit. Var så jävla tungt, allting. Trodde jag skulle dö där ett tag. Men värst var det ändå på vägen hem. Eftersom att min cykel har ballat ur, den funkar inte alls. Kedjan följer inte med, man kan trampa och trampa både bakåt (!) och framåt. Bör tilläggas att det ska vara fotbroms på min vackra cykel. Egentligen så är den väldigt ful, den fulaste jag har sett. Den är blå herrcykel, en ful blå färg.  Och så står det TRAMP, Sverige Cykeln. Skulle tippa på att den är från 70-talet, därav den fula färgen. Jag älskar den i alla fall, den är cool. Aldrig sett någon annan med en liknande cykel så sno inte min cykel - tack. Men tillbaka till hemfärden, eftersom att min cykel nu inte fungerar så fick jag låna pappas cykel. Den har för det första en för hög sadel, sen så är det bara handbroms och så har den damp och växlar lite som den vill. Jag som var helt slut när jag skulle hem, cykeln bara gjorde som den ville och så skulle jag upp för ALLA backar. Jag höll på att bryta ihop, helst seriöst. Det kom faktiskt en tår när jag äntligen hade kommit hem och skulle bara kasta mej och upptäcker att dörren är låst. Då tyckte jag synd om mej själv. Nu vill jag bara lägga mej ner och dö..

Bitterfitta, med stort b.

Dagens dag

Har precis vaknat efter en liten powernap. Nu ljög jag, jag sov över en timme. Det har nästan blivit en vana att jag sover en timme på dagen, inte bra. Med tanke på att jag somnar för sent på kvällarna och på så sätt är helt död när jag ska ta mej upp  på morgonen. Det är som en ondcirkel, men jag klarar helt enkelt inte av att hålla mej vaken hela dagen.

Idag har det en väldigt slapp dag. Jag vaknade 8.50 (jag började 8.15), fick lite smått panik efter som att vi skulle göra världens labb (kolla bakterie halten i köttfärs - coolt). Jag skyndade mej som satan och var i skolan 9.05 och upptäckte att de var klara med labbandet och redan hade rast. Vilket betydde att jag hade kunnat tagit det lugnt och ätit frukost. Men i alla fall, lektionen efter det bestod av att förbereda oss och lära oss labbarna vi ska göra på onsdag kväll, då niorna kommer på öppet hus. Jag och Alex ska ha något hörseltest - intressant, nja... Hur som helst, när Anders skickade iväg oss för att leta på Lennart och på så sätt ett på hörlurar. Vi hittade honom, han vart glad över att se oss. Han hade nämligen tänkt att fråga oss om vi ville följa med honom till Storvik för att ragga nior där. "Ja varför inte?" tänkte vi. Även Ahmed vart med.

Det medförde att vi fick gå en halv timme tidigare från fysiken, för att hinna äta tidigare. Vi skulle nämligen befinna oss i Storvik halv 12 då de hade lunch. Väl där inne, så glodde folk mest. Ingen mer än två tjejer var väl speciellt intresserade. Synd för dem, de vet inte vad de går miste om när de bestämmer sig för att gå i Sandviken istället för i Hofors..  Väl hemma i Hofors  igen, så kom vi lagom tillbaka till 13.05 dvs då min sista lektion slutade. Bra till att traska hem! Underbart.


Nu sitter jag bara och väntar på mat, skulle bli lax tydligen. Mums.. Sedan blir det pump som gäller. Taggad? Nej.

Jag mot resten?

Varför tycker jag jämt tvärtemot alla andra? Ta bara den där Carl-Einar Häckner föreställningen som vi var på nyss, alla verkade tycka att den vara bra, om inte annat helt okej. Gissa vad jag tyckte? Den sög! Jag ville bara skrika "Stopp, sluta, du är för mycket. Det är inte roligt, vi är inte tre år" Jag kände  hur jag satt där och mungiporna drogs ned mot knäna, kände hur mina ögonbryn drog ihop sig. Det blandad, med en sammanbiten mun och himmlande ögon. Försökte hitta någon annan i publiken som kände lika som jag, men det var lönlöst. Jag fick sitta där och känna mej oförstående, jag kunde helt enkelt inte förstå vad som var bra, vad som var roligt - självklart så skrattade väl även jag någon gång. Jag är inte gjord av sten. Tro det eller ej. Men skratten var inte alltör många. I min mening så blir det bara tråkigt - enformigt.

Bitterfitta


Smile an ever lasting smile

"Men Jessica, du kan väl le lite? Snälla le, se inte så sur/ledsen ut" Nej, jag kan se hur sur ut som helst fast jag inte är det. Sådan är jag, jag ler inte utan anledning. Så ta inte mina miner på så stort allvar, eller gör det förresten, För mina miner och mina blickar kan säga mycket, ofta säger de mer än vad jag själv är medveten om. Mer än vad jag vill säga. Min blick ljuger inte, jag kan inte ljuga. Jag är sämst på det. Jag är med andra ord ingen bra skådespelare. Jag kommer aldrig att vinna en oscar -  om jag nu skulle sikta på det.

Jag vet inte vad jag siktar på i livet, bekvämlighet kanske. Variation? Äh, man vill väl som alla andra, må bra. Tråkigt, kanske.

Men den stora frågan är vad jag ska göra i höst. Jag är inte redo/motiverad för att plugga vidare, jag kommer inte att vara det då heller. Så det är väl bara till att skaffa sig ett jobb, ja det finns väl inte så mycket annat att göra. Skaffa sig ett jobb och angagera sig i simningen.

Dagens låt

The Haunted - The Prosecution

It's a waste of kindness and hard-earned cash

A trap for those in possession of doubt - lacking choices

Through all these misgivings an arrogant smile

You're the perfect victim

 

Forgive my lack of empathy

Oh, I just love watching you bleed

The things you do for gold and green

You're so amusing

 

I saw what you did, and how much it hurt you

Some things never heal

They'll approve for as long as you fall

On spit-covered concrete

And gold plate stars

 

The greed is appalling

Your soul is a ghost

Now your flesh is for sale

 

Forgive my lack of empathy

Oh, just love watching you bleed

The things you do for gold and green

You're pulling teeth for pleasure

 

Well if this is the road we choose

If this is the path preferred

If this is where we're headed now

Welcome to hell...

 

So fuck your mask

Fuck your bland conceit

Fuck your precious croonies too

Confess

Stooge

 

Forgive my lack of empathy

Oh, just love watching you bleed

The things you do for gold and green

You're pulling teeth for pleasure

 

Well if this is the road we choose

If this is the path preferred

If this is where we're headed now


Tänk om det vore din syster.

Jag har suttit och funderat på om jag ska nämna något om gårdagens STORA samtals ämne på skolan, verkligen var enda en snackade om det. Och det är väl inte så konstigt. Ska sammanfatta lite utav det som stod i tidningen, tänker inte nämna rykterna som går på skolan.

I Arbetarbladet igår (fredag) så stod det igår att ett gäng killar i åldrarna 16-20 år har blivit anmälda för våldtäkt. "Enligt uppgifter till Arbetarbladet ska pojkarna ha haft en tävling där de samlat poäng för varje flicka som de haft sex med." Men det är inte bara det, utan flickorna skulle vara under 15 år. Vilket numera alltid är straffbart även om flickorna sjävla var med på det.

Den yngsta åldern på en flicka jag har hört är väldigt låg, men om det är sant eller inte vet jag inte. Eftersom att det såklart börjar gå en massa rykten på en gång. Jag är så jävla förbannad. Hur kan man vara så jävla dum? Om inte annat så är det äckligt, okej att en 16-åring har sex med en som är 14 är väl inte så farligt i mina ögon. Men när det blir mer åldersskillnad i den där åldern så är det riktigt äckligt. Det är en jävla tur att jag inte har en syster som är så liten. Jag menar okej att de tävlar om vem som ligger med flest räknar poäng, jag vet inte hur det går till. Men okej att man gör det (fast det är ju sjukt det med), men jag förstår inte grejen med att de ska vara under 15? Det är som att de vill åka fast, för att vet ju att det är straffbart. Men kanske blir det mer spänning då? Vad vet jag. Det är bara sjukt i mina ögon, sjukt och äckligt.

Jag kunde nästan inte tänka på något annat igår, jag blir så jävla förbannad. Hoppas de åker dit som fan på det. Det blir ju kul att ha blivit fälld för våldtäkt, det kommer att följa dem hela livet. Man kan ju bara hoppas på det. Om det nu är sant allting. Man kanske inte ska lita på allt man läser i tidningen. Men i det här fallet så tror jag på det, du gör som du vill. Men jag kan inte ta ansvar för att allt jag har skrivit nu är sant. Jag säger bara som det stod i tidningen, skolan gav en annan mildare förklaring. Men ni vet ju vilken jag tror på, men jag har ju fel ibland jag med som alla andra.

Solen går upp även imorgon

Mitt bloggläsar antal minskar för varje dag, antingen beror det väl på att jag skriver så tråkiga och enformiga bloggar eller så har folk bättre saker för sig bara. Det har inte jag, bättre saker för mej alltså. Det är fredags kväll och jag sitter hemma. Men hade jag haft viljan så hade jag kunnat tagit mej ut och gjort någonting. Viljan finns inte där och så är jag trött. Beror väl mycket på det att jag inte har lust att göra någonting, men jag måste erkänna att jag har tråkigt just nu, fruktansvärt tråkigt dessutom. Sånt man får leva med, jag kan ju glädjas åt att jag får sova ut riktigt ordentligt imorgon i alla fall, utan att vakna med en bakfylla. Det är bra, det är trevligt. Precis som riskakor med ostsmak.

Jag är rastös, det inträffar inte så ofta nu förtiden. Eller så inträffar det hela tiden, jag vet inte. Jag kan väl inte hålla reda på allting.

Have a nice day

Idag har det inträffat en massa nya saker i mitt liv. Eller åtminstånde tre. Först så hade vi estetisk verksamhet på morgonen, ny kurs. Kan ju inte påstå att jag kommer att gå dit med världens leende, men det funkar. Hoppas jag. Sedan på eftermiddagen så var det dags för ett nytt inviduellt val, jag som hade valt röst och sång, fick natruligtvis det med. Det var däremot hur kul som helst! Dit kommer jag skutta varje vecka, nästan i alla fall.

Sedan nu på kvällen så var jag på mitt första ledarmöte. Det var också ganska så kul, inte själva mötet kanske men det ska bli kul att bli ledare. Riktigt kul faktiskt, jag ser verkligen framemot det!





Ångesten kommer oftare och oftare...

Fetto

Jag känner mej enorm, det känns som att alla bara stirrar på mej vart jag än går. Det känns inte bra, det är som att jag kan läsa deras tankar. Tankarna i deras stirriga blickar. Jag vet att jag är stor, okej? Och tro mej, jag försöker faktiskt gå ned i vikt. Vilket inte är så lätt. Jag har ångest hela tiden nu mera och det är väl bra antar jag. Jag vill ha bort 15 kg fett från min kropp, tio av dem innan sommaren. Så att jag kanske skulle våga visa mej ute i bikini. Det här är hemskt. Det är till och med så att jag har ångest nu innan jag ska gå och simma, jag vill inte visa mej i baddräkt längre. Men simningen ger mej en bra träning, därför går jag dit. Jag fick förövrigt en ny noja idag, jag har fått för mej att folk tror att jag är gravid. Men så är inte fallet om någon skulle tro det, jag är bara fet och äcklig. Nu vet ni det.

Bodypump

Är precis hemkommen och färdig duschad. Jag trotsade min ytterst plågande träningsvärk och tog mej ner för att träna pump. Eftersom att man vet ju att träningsvärken släpper bara man har kommit i gång i träningen. Visst så gjorde den det även idag. Jag pressande mej själv tills musklerna skakade. Nu känns det otroligt bra. Förmodligen så känns det inte alltför bra i morgon när jag vaknar och ska ta mej upp ur sängen. Det är så det ska vara! Annars så blir det skön träning i morgon i form av simning. Hoppas på att den går lika bra som förra veckan.


Krig, vad ska det vara bra för?

Sockerbomber och kolhydratsbomber de finns överallt. De attackerar mej, det är inte jag som dras till dem. De kommer från alla håll, samtidigt. Jag kan inte stoppa det. Inte själv. Men jag måste få dem att sluta attackera mej, därför måste jag ta hjälp. Jag ska börja med att ta hjälp från Herr Banan och Fru Apelsin, kanske att jag någon gånng tar hjälp av fröken Päron med. Bomberna måste stoppas, nu är det krig... Det är ett krig jag måste vinna, jag måste övervinna alla dessa bomber. Jag måste...



Förövrigt så tänker jag inte sätta min fot på ett sjukhus igen, så länge det inte är jag som är sjuk. De flesta nya virus utvecklas där.

Vem är du?

Vilka läser min blogg? Jag är nyfiken, väldigt nyfiken. Jag är jämt nyfiken, jag vill veta allt om alla. Inte för att jag bryr mej egentligen, utan bara av ren nyfikenhet.

Kärlek är död

Ja, i min värld just nu så skulle jag vilja påstå att kärlek är död. Den existerar inte, men jag kan ju inte rå för att jag inte fattar tycke för någon eller att någon inte fattar tycke för mej. Nu är det bara död. Död död död. Det är bara ett stort tomrum, med  en massa luft eller fett. Förmodligen är det fettvävnad som har satt sig där och täppt till och satt stopp, satt stopp för att några känslor ska varken ska kunna komma in eller ut. Någonstans så sitter det en lite djävul och skrattar, hånskrattar åt den feta Jessica som inte kan få eller ge kärlek. Moahahahaha....

Jag tror på allvar att det är så, förutom att det förmodligen är fler än den lilla djävulen som skrattar. Alla runt omkring, alla näst intill perfekta människor runt omkring sitter och hånskrattar tillsammans med min lilla djävul. Skrattar i kör, så att det blir nästan som en melodi. Moah-ha-ha-ha-ha-ha-hah.. Nästan vackert.

Utåtsätt så är jag för ego för att ta åt mej, men på insidan så gråter jag.

Träning

Jag har tränat i 2.5 h idag, det känns bra. Var en såndär prova pådag. Så jag var med på 5 st 30 minuters pass. Men jag kan inte påstå att jag bli taggad till att träna spinning till schlager musik. Jag ville bara ta skivan och trycka ner den i halsen på hon som ledde passet. Okej, det kanske var lite överdrivet, men inte långt ifrån. Schlager är den värsta musik som finns och inte alls någon bra tränings musik. Man vill ju ha lite bas och lite tryck i låten. Och det finns det inte i Fångad av en stormvind. Tur att den där idéen med att man skulle sjunga med dog ut ganska så snabbt. Annars hade jag gått därifrån. Visst det är jätte bra att träna på Aerostep, men de kan verkligen inte det där med träningsmusik. Där får i alla fall pumpen ett stort plus, för där är musiken helt okej. Inget som inte ens jag klagar över.

Undra om jag ska ta och kika lite på film eller läsa en bok? Man är ju ganska trött efter att ha tränat i 2,5h och det ska man vara med, annars har man maskat..

I'm losing my favourit game

Var till Valbo en sväng idag, känns som att jag är där hela tiden. Hur som helst så köpte jag mej ett par skor, ett par riktigt tjejskor! Alltså tjej-tjejskor. Med klack och grejer, givetvis så var de svarta. Det är ju trots allt mej vi pratar om. Fick även min far att köpa ett cd-ställ åt mej på IKEA. Ni vet ett sånt där man kan reglera vilken höjd man vill ha de olika facken i. Jag valde ett rött, det passar faktiskt i mitt rum. En liten cool detalj sådär. Man lägger märke till den på en gång när man kommer in, den är verkligen jätte röd. Jag vill att man ska lägga märke till min lilla cd-samling. Musik är mitt allt! I alla fall, när jag skulle bestämma höjden på alla de olika som hyllorna så kom jag på att jag är tjej. Jaha? Jo, såhär var det. När jag skulle trycka i de där grejerna som själva hyllan ska ligga på, så använde jag en hårborste som hammare! Det är väl tjejigt om något, men jag måste erkänna att det funkade alldeles utmärkt! Fast min hårborstes baksida ser inte allt för fin ut nu. Något som inte funkade lika bra var att använda en pincett som tång. Jag satte en såndär sak fel och skulle dra ut den, men det gick inte med bara händerna, jag såg pincetten och tänkte "Ja, det borde funka" men som sagt det gjorde det inte. Fick gå ut från mitt rum ropa på pappa och be honom ta fram en riktigt tång, det funkade utmärkt.

Jag tänkte summera lite nu, klänning och lila(!) strumpbyxor igår, tjejiga skor och tjejigt "beteende" idag. Det ser inte bra ut.

Trevlig kväll!

Jag har en klänning på mej! Kors i taket, med spritpenna. Väntar just nu på att jag och Alex ska gå och handla till matlagningen.


Dagen annars har varit lite sisådär. Lite märklig kanske, kollade på en massa celler på biologin, ritade av dem. Och rita är ju verkligen min grej... Hade sedan religion och det var mycket roligare kan jag säga, lekte lite med google earth. Hade sedan engelska, men jag gjorde ingenting. hade sedan fysik, det sög! Vi skulle göra någon labb som min grupp (jag Ahmed och Alex) inte alls lyckades med. Jag har aldrig sett Anders så irriterad! Haha..

Nä, nu ska jag göra mej klar! Vi ska vara snygga ikväll!


Någon som inte har något

Okej, jag vet att jag skrev ett inlägg för inte ens en timme sedan, eller jo snart är det exakt en timme sedan. Men jag har så fruktansvärt tråkgit. Jag är så trött på min vardag, det händer ingenting. Det är ingen drama. Okej, jag kanske inte vill ha världens dramatik heller, men samtigit så kan väl något ynka hända i alla fall? Spelar ingen roll om det är något bra eller dåligt. Bara så att jag får något att tänka på, just nu har jag inte det. Det gör mej galen! Kan det inte hända något som jag kan haka upp mej på, snälla?

Haha, jag vet. Jag klagar när det händer för mycket och när det inte händer någonting så klagar jag då med. Men så är väl vi människor, vi är aldrig nöjda.. Eller är jag helt ute och cyklar? Skulle inte tro det.

Näe, jag får väl lägga mej och läsa ut den där boken jag håller och läser. Star av Pamela Anderson. Den är faktiskt rätt bra, ni borde läsa den. Jag förstår inte varför jag inte har läst ut den än, jag antar på att jag har blivit för förslappad.
 
image5


Anyway, jag behöver passion..

Huvudvärk

Ja, var länge sedan jag hade en sådan här huvudvärk som jag har nu. Därför jag inte har suttit vid datorn på hela eftermiddagen, trots att jag har varit ledig. Om nu någon skulle undra menar jag. Fast jag måste faktiskt medge att jag tycker mer synd om min syster som också har  huvudvärk, hon har legat i sängen hela dagen. Men jag kände för att klaga lite. Undra om jag ska ta mej en utav mina starkare huvudvärkstabletter? Får nog kanske blir så, Snart i alla fall.

Det är sjukt en sak, jag hade ställt klockan på 9.45, jag trodde jag hade ställt klockan fel när den ringde. Jag var så fruktansvärt trött, jag fattar inte hur jag fortfarande kunde sova så djupt då?! Hmm, skumt det där.

Hur som helst så är det äntligen fredag imorgon, helg! Veckan har bara rusat förbi (kan ju försig bero på att vi började på tisdagen). Men i alla fall, vad händer i morgon då? Fredag och allt, jo jag och min kära vän Alexandra ska laga mat, tre rätters! Jihoo! Sallads tema, eller vad var det vi sa? Sen ska vi kolla på Sex and the City. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det.

Men lördagen är fortfarande oviss, någon som har något förslag? Orkar inte ligga hemma och slappa längre, tror jag. Man vet ju faktiskt aldrig.

Ta hand om er!

Stavfelet

Betydligt segare att ta sig upp ur sängen imorse. Men det har flytit på rätt bra i alla fall.
Har även vart och simmat nu ikväll, 3000 vart på dryga timmen. Helt okej, mycket bättre än vad jag har gjort den senaste tiden i alla fall. Hur som helst så är jag helt slut nu, jag skriver och stavar fel hela tiden känner jag. Så det blir nog inte mycket längre än såhär idag.

Just ja, måste nämna en till sak. Jag börjar 10.40 imorgon, och jag var bara en lektion! Love it!

Higher

Så hur var första skoldagen? Lyckades jag ta mej upp och komma i tid? Frågorna är många och svaren korta. Skolan var som vanligt, tro det eller ej! Och ja, jag lyckades ta mej upp ur sänge om komma i tid. Faktum är att jag gick upp ganska så precis klockan 7 och kände mej hyffsat pigg. Kände mej till och med hyffsat pigg hela dagen i skolan, men sen när jag kom hem så slocknade jag på soffan. Där låg jag och sov i 2,5 h.. Hoppas jag kan somna ikväll ändå..

Annars så flyter livet på, utan varken upp eller nedgångar. Det känns ganska så platt, vilket jag inte är van vid. Mitt humör och mitt liv brukar vara i likform med en sinuskurva. Men nu är det bara platt, jag kan inte bestämma mej för om det är tråkigt eller skönt. Det är bara ja, platt.. Det kanske är så att det är lagom och vi svenskar älskar ju när någonting är lagom. Så kanske älskar jag det, men jag kan lika gärna hata det.

I've given up

När ska den stora tröttheten infalla? Tröttheten som gör att jag kan sova. Jag oroar mej för om jag ska komma upp i morgon, komma i tid. Förmodligen kommer jag inte göra det, visst det är inte hela världen. Men det skulle vara skönt att starta den nya terminen med att inte sova över. Jag måste sluta att sova över, de två sista veckorna kom jag i tid en dag tror jag. Måste bryta den vanan. Weii, jag gäspade! Kanske ska lösa lite korsord nu och sedan sova? Får bli så.




"Du vet jag håller bara färgen
Ingenting av mig är sant
Jag har gjort det till en konsform
Jag har gjort det till mitt allt


Låt dom aldrig få se dig skaka
Låt dom aldrig få se dig svag
Låt dom aldrig få se dig skaka
Låt dom aldrig, aldrig få se
Få se dig gå ner"


Thåström - Ungefär så här..

Jag är så stolt!

Jag är lättad, jag kan andas ut. Jag är så glad, så glad att jag skulle kunna dansa runt jorden, nykter! Jag är nämligen klar med mitt arbete om kalla kriget + att jag är klar med artiklen. Det är en sådan lättnad! Klockan är bara tjugo över sex, vilket betyder att jag kan slappa hela kvällen, hela sista kvällen på lovet! Det är underbart, jag kan inte sluta le, jag trodde inte ens att jag kunde le såhär fånigt. Men jag är klar!! Visst, egentligen så har jag en massa filosofi att skriva med, men det är ingen bråska just nu. Nu ska jag bara njuta av min sista lediga kväll. Och bara vara lycklig.

Lista

10 favoriter:
Färg: Lila ;)
Mat: Falafel (tror ja)
Band: Hmm, just nu så är det The Sounds
Film: RENT
Bok: För svår, kan inte välja någon.
Sport: Simning
Årstid: Höst
Veckodag: Fredag
Glassmak: Hasselnöt!
Tid på dygnet: 02.00, kanske

9 för tillfället:
Humör: Uttråkad
Smak: Tandkräm
Kläder: Mjukisbyxor och en stor tröja <3
Bakgrund: Svartvit stad, massa skyskrapor eller något sånt
Nagellack: Inget alls
Tid: 17:48
Omgivning: Tystnad
Irritationsobjekt: Min trötthet 

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Ingen aning
Screen name: Hur ska man komma ihåg det?
Husdjur: Katt
Piercing: Har aldrig haft någon
Förälskelse: Hmm.. ingen aning
Musik: Ingen aning där heller
Bil: Aldrig haft någon
Kyss: Minns faktiskt inte, känns lite tragiskt att inte göra det

7 senaste:
Cigarett
: Igår (var så arg)
Mat: Vegetarisk sallad med mozarella ost och avacado ^^
Dryck: Apelsinjuice
Biltur: Igår, till Gävle och tillbaka igen.
Kyss: Det var faktiskt några veckor sen nu
Spelad låt: Rose of Sharyn-Killswitch Engage
TV-program: Var väl Simpsons i fredags (brukar inte kolla på tv)

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Näe
Brutit mot lagen: Det har väl alla på ett eller annat vis...
Blivit arresterad: Näe?
Badat naken: Inte ute
Varit med på TV: Haha, japp!
Kysst någon du inte känner: Nja, känner och känner...

5 nej tack:
Kläder: Högmidja
Mat: Fiskbullar
Musik: Schlager
Dryck: Te
Personlighetsdrag: Överdrivet tjejiga  tjejer

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Kollade på Sex and the City
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Min syster
Du gör när du har tråkigt: Bloggar eller spelar nått tråkigt online spel

3 personer:
Du kan berätta allt för: Alex, Andreas
Du tycker om: Jag lämnar den här
Du inte gillar: Alldeles för många

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Höst

1 önskan: Bestämma mej för vad jag vill göra med mitt liv


Why?

På en sekund blev jag alldeles tung i kroppen, det var som att allt blod hade forsats ner i benen. Knänen vart svaga, jag trodde ett tag att jag inte skulle klara av att stå upp. Efteråt så hörde jag inte alls vad någon sa, mina tankar var på ett helt annat håll. Hur mycker jag än ville höra vad de sa, hur mycket jag än koncentrerade mej på att höra, så gick det inte. Jag kunde inte höra ett ord. Det värsta är att jag inte vet varför det blev som det blev. Varför skulle jag behöva reagera på det där sättet? Varför?



I only know what I've been working for
Another you so I could love you more
I really thought that I could take you there
But my experiment is not getting us anywhere


I had a vision I could turn you right
A stupid mission and a lethal fight
I should have seen it when my hope was new
My heart is black and my body is blue



The Cardigans - My Favourite Game

Jag vill ge solen ljus

Vissa saker känns bara väldigt konstigt, det måste ni hålla med om..


Annars så svider det i mina ögon, igen. Vilket nu är bra, jag ska snart sova hade jag tänk mej. Den där 2 h promenaden med Alex var riktigt härlig, lagom kallt ute och en busig hund. Haha, men söt var hon. Blev inget pluggande idag, måste verkligen börja imorgon. Så kan det vara..

Har fått mina skivor jag beställde med, så nu kan jag beställa nya igen. Haha, det är märkligt hur underbart det kan vara med ny musik. Finns inget bättre..

Närhet? Ja tack!

Hennes händer kunde göra mej religiös

Det var helt otroligt, jag var fruktansvärt trött igår kväll. Vilket reslulterade i att jag somnade kring 1. Men en natt av väldigt dålig sömn gjorde att jag fick kämpa mej upp ur sängen strax före halv 12. Denna trötthet gör att jag bara vill lägga mej ner och sova minst två timmar till, vilket jag skulle kunna göra lätt. Väldigt lätt. Ögonen svider så det skulle vara en befrielse. Men det går inte, jag måste vända tillbaka min dygnsrytm. Vilket betyder att jag måste aktivera mej hela dagen för att inte somna. Har en massa skolarbeten som måste göras, dels den där artikeln jag nämnde tidigare (nej, jag har fortfarande inte skrivit klart den) och så har jag ett arbete i historia. Jag måste skriva klart dessa nul, ABSOLUT sista inlämningsdag är på tisdag. Det måste vara klart och inlämnat då, annars blir det IG. Vilket inte skulle vara så kul, eftersom att jag skulle ha fått bättre än G i båda ämnena. Så det är egentligen bara till att sätta igång, trots mina svidande ögon, trots att jag helst skulle vilja göra något annat..


"Vår enda fiende var tyngdlagen, som jämt höll oss kvar"

Ibland är det extra bra att ha en syster

image4


Jag och min kära syster <3

Fejkad orgasm

Alla tjejer har gjort det, eller har du inte gjort det så kommer du säkert någon gång i ditt liv att göra det. Just det, fejka en orgasm. Man kan ju undra varför man gör det? Jag måste erkänna att jag har gjort det, inte bara en gång utan flera gånger. Anledningarna till att jag fejkat då? Men vad ska man göra liksom om killen man ligger med frågar "Kom du?" Jag klarar helt enkelt inte av att säga nej. Det känns så elakt på nått sätt, även fast det egentligen inte är det. Jag hatar när de säger "Men jag vill natt du ska komma med" Då blir det bara, "men snälla låt mej vara". Då vill man bara få slut på det hela, även fast det egentligen är jätte gulligt av killen att tänka på dej med. Det är ju så det ska vara, man ska njuta båda två. Det handlar helt enkelt om att ge och ta. Men det är bara det att när en kille har uttalat att han siktar på att få mej att komma så kan jag inte slappna av. Det blir helt enkelt avtändande, det är ju en grej som man ska ta förgivet egentligen, att man satsar på att båda ska njuta lika mycket. Det behöver man väl inte uttala mitt under akten? Det blir bara så fel då, enligt mej i alla fall..

Jaha, vart kom allt sex snack ifrån då? Jo, det är såhär att jag kollar på en massa Sex and the City. Det enda jag kan göra nu är att tänka på sex! Nästan i alla fall. Fast jag har ju alltid snackat mycket om sex, men jag brukar inte skriva om det. Speciellt inte såhär ingående. Har jag sagt för mycket? Sorry, men det är jag. Passar det inte, så behöver du inte läsa min blogg igen. För jag kan inte lova att det här är det sista ingående sexinlägget. Fast jag kan inte heller lova att det kommer fler..

Nattpluggis

Klockan är 4.15 jag hade lagt mej för att sova sött för över en timme sedan. Jag låg och tänkte lite när det plötsligt slog mej, jag visste vad jag skulle skriva i den där artikeln jag ska lämna in på svenskan. Det var bara att sätta på datorn, fram med penna och papper och kladda ner lite av det jag skulle skriva fortast möjligt innan tankarna och idéerna försvann. Nu är ca halva artikeln skriven, på 20 min. Inte dåligt jobbat det, eftersom att den egentligen skulle vart inne någon gång i våras. Imorgon efter en skön sömn så ska jag se till att skriva klart resten. Hurra för mej, eller hurra inte försens det är klart förresten. Varför är man mer kreativ på natten? Tänk om jag kunde känna mej såhär pigg, glad och kreativ en förmiddag i skolan? Icke, det går inte alls för sig. På tal om skolan, det börjar bli dags att försöka vända tillbaka dygnet lite nu. Som ni märker så är min dygnsrytm helt hur rytm. Haha, helt ur vardagsrytmen i alla fall. I vanliga fall så skulle jag gå upp nu om tre timmar. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, någon som förstår mej? Dags att försöka sova nu hur som helst..

Sweet dreams..

How do you measure a year

Five hundrend twenty five thousand
six hundred minutes
Five hundrend twenty five thousand
moments so dear
Five hundrend twenty five thousand
six hundred minutes
How do you measure, measure a year

In daylights, in sunsets, in midnights,
in cups of coffee, In inches, in miles
in laughter in strife,

In Five hundrend twenty five thousand
six hundred minutes
How do you measure a year in the life



Jag tyckte den passade nu, ett utdrag ur Seasons of Love som är från musikalen RENT som för tillfället är min absoluta favorit film!

A new year

Nyårsafton, överskattat som alltid. Visst förra nyår hade jag en hel del kul, men i år så sög det verkligen. Det var grymt tråkigt i sin hel het. Kvällen började bra, med en massa kul. Men det gick bara utför. Men kvällen hade ju såklart sina små ljuspunkter. Smset från Ahmed och att jag lyckades få ut Christian ligger nog i topp för dessa.

Annars så är det med lättnad jag lämnar 2007 bakom mej, det  var inte precis mitt år. Även fast mina roligaste upplevelser skedde de året. Ta Peace&Love som exempel, helt underbart. Men hur sammanfattar man ett helt år. Ett år som började bra men bara vart sämre och sämre för att slutligen sluta lite bra. Hela min höst har bestått av depression, ja jag kan säga det nu. Jag var djupt deprimerad och borde egentligen ha sökt hjälp, men det slutade ju ganska bra i alla fall. Men det hade förmodligen kunna sluta bättre, eftersom att jag fortfaranade kan falla tillbaka och gråta hejdlöst. Men skit samma, 2007 har vart ett konstigt år, struligt förhållande, bra sex, underbara vänner, mycket festande och inte minst av allt jag blev äntligen 18.


2008 kommer även det året bjuda på en hel del, student inte minst! Sen kommer den stora frågan vad ska jag göra sen? Hela tryggheten försvinner och man kastas ut in i den verkliga världen. Jag vill plugga vidare, självklart vill jag det. Men jag vet inte vad jag vill plugga, vad jag vill bli. Det finns på tok för mycket att välja mellan, det ger mej ångest. Jag vill så gärna vara en sådan person som vet  vad den vill. Men jag är velig och ändrar mej miljoner gånger, så många gånger jag trott att jag äntligen bestämt mej. En vecka senare så vill jag något annat. Så vad ska det bli av mej? Det skulle inte förvåna mej om jag slutar på Ovako, som alla andra här...
Men nu skulle ju 2008 bli ett positivt år, eller?