Ta bort mej..

En annan anledning till att det inte blir så mycket bloggande nu är den att jag helt enkelt inte har tid! Jag har så mycket att göra, men är det egenltigen det? Har ju bara träning och skola i veckorna, det är helgerna som jag har fullt upp, vilket är underbart!

Ska ner på Hoforshallen snart, får se om jag ska simma eller om jag bara ska vara tidtagare, är ju cup idag. Det hade jag glömt, men jag tror det lutar åt att jag ska simma.

Jag längtar tills på fredag! Vad händer då då undrar ni. Jo, det ska jag tala om, jag och Alex ska på hansons och äta semla och dricka varm choklad ^^ Det var väl någonting att längta efter?! Och sen så är det ju helg då med, då får jag förhoppningsvis träffa min Mårten igen. Det längtar jag också efter. Saknar honom redan..

Nä, nu ska jag nog ta och äta tror jag.

Ha det bra!


Mycket skit!

Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på ett tag, men har liksom inte haft tid till det. Men nu skriver jag ju i alla fall. Skulle väl kanske försöka sammanfatta de senaste dagarnas händelse kanske?
Lördag: Klockan ringde 6.45 på morgonen, jag jumblade inte precis. Men det var bara att ta sig upp, var inte överdrivet trött faktiskt. Upp klädde på mig fixade det sista till salladen och käkade frukost. Sedan var det bara att ta sig ned till Hoforshallen, som tur var så fick jag skjuss dit. Därifrån så bor det av till Borlänge. Kommer in dit byter om och dags för insim. Sedan var det bara till och byta om till en torr baddräkt. Och vänta på att kunna börja värma upp. Tänker inte ens nämna hur det gick, kan väl säga att det inte gick alltför bra. Simmade bara en sak på lördagen så det var bara till och byta om och sätta på sig vanliga kläder efter det. På lunchen så tog jag mej en tupplur på golvet, och tro mej eller ej men det är fruktansvärt skönt att sova på golvet i en simhall. Sedan var det bara att sitta och titta på alla andra som simmade. Kom hem på kvällen strax före halv sju någongång. Då var det bara till att käka något, sen plugga psykoligi. Var dock otroligt trött så jag orkade inte så mycket. Sedan pratade jag bara i telefon som vanligt innan jag somnade före elva.
Söndag: Klockan ringer ännu tidigare denna gång 5.45. Samma sak igen upp klä på mig osv. Fick även denna dag skjuss ned till Hoforshallen och där så bar det återligen till Borlänge. Kommer in dit ca 7.20 då är simhallen låst! Så vi får stå där utanför och vänta i en kvart innan någon sur(?) vaktmästare kommer och öppnar. Simmade in och ja, resten orkar jag inte ta. Men simmadet gick betydligt bättre denna dag. Fast inte överdrivet bra, men bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Somnade även denna dag på golvet, sov denna gång i över en halv timme ^^ Kom hem sen på kvällen vid halv sju igen. Var till och käka då igen och sedan plugga. Orkade inte plugga alltför mycket denna dag heller, pratade sedan i telefon innna jag slutligen somnade.
Måndag: Orkar inte ta det så detaljerat, gick till skolan vid åtta. Var en lite små dryg dag. Kom hem strax efter halv tre. Gjorde då inte så mycket, käkade och sedan så var det dags för träning. Gick förvånansvärt bra att simma, riktigt synd att jag var tvungen att gå upp efter en timme. Men jag var tvungen att gå hem och skriva klart mitt psykologi arbete. Som vart klart! Kollade lite på idrottsgalan, tills pappa tyckte att jag skulle kolla igenom hans lp-skivor. Ja, nu kan ju gisa hur det var! 90 % av alla band hade jag aldrig hört talas om, och de två band som jag skulle kunna tänka mej att lyssna på vart han förvånad. Banden var Kiss och AC/DC. Han svarade med "HÅRDROCK?!" Han trodde att jag lyssnade på sånt skit som spelas på radion, stackars pappa han har inte mycket koll på min musiksmak han inte. Sedan snackade jag i telefon igen innan jag somnade.
Tisdag: Var i skolan då som vanligt, slutade halv fyra idag. Dagen var lite seg, men ändå bättre än förväntat. Har längtat hela dagen efter kvällens träningar! Och halv sju så började första, Bodypump! Det var riktigt kul faktiskt, även fast det var hur många som helst där och vi inte hann allting som man hade hoppats på. Men direkt efter det passet alltså halv åtta så började nästa, Boxersize! Även det var riktigt kul, hade nästan glömt bort hur mycket man svettades! Kommer förhoppningsvis ha världens träningsvärk imon, får jag inte det så blir jag nästan besviken.
Imorgon så är det skola igen då, Alex och jag ska först käka frukost där. Sedan så blir det gym efter skolan innan det bli gruppen med Sofie, ser verkligen fram emot det!  Sedan så bär det av in till Gävle, sover där är ju ledig på torsdag så.
Nu orkar jag inte skriva mer börjar bli riktigt slut nu, haha! Kanske dags att sova?!

Did I disappoint you or let you down?

en snabbis

Får bli en riktigt kort blogg idag. Har inte så mycket tid på mig att skriva. Ska gå och ringa Mårten snart hade jag tänkt. Prata lite med han, sedan fortsätta med psykologin, fixa salladen tills imon, packa, raka benen. Kul fredag kväll? Nä, skulle inte tro det. Men prata i telefon är alltid roligt! Hinner nog fan inte mer nu. Stressad? Ja, lite..

'Cause everytime we touch, I get this feeling.

Now or never!?

Okej, nu måste jag skriva lite igen. Tycker ni om min nya design då? Jag tycker om lila jag. har väl inte hänt så mycket på sisitonde förtutom att skolan har börjat igen. Inte alltför kul men dock skönt. Skönt att komma in i vardagen igen. Blir ännu bättre nästa vecka då alla träningar drar igång igen, kanske man kan gå ner alla kilon man gick upp över jul. Vad händer i framtiden då? I helgen så ska jag i alla fall tävla, i Borlänge. Det kommer inte att gå alltför bra. Jag ångrar att jag ens anmälde mej. Får väl trösta mig genom att kolla på alla förhoppningsvis snygga killar som ska vara med. Fast man vet aldrig där heller. Men någon brukar det alltid finnas. Annars så är det bara en massa plugg som gäller, har börjat med både Fysik B och Kemi B nu. Fysiken är inte alltför rolig, jag menar jag fattade inget på A kursen mer än elläran. Det här kan ju inte bli lättare i alla fall, det gör ju inte saken bättre heller att det är en 150 p kurs. Men Kemin känns helt okej, kemi är inte alltför svårt. Den förstår man och så är den kul. Kan inte påstå att matten är alltför rolig nu den heller, Matematik D. Men den går i alla fall. Men jag ska hinna med lite mer än att plugga med. Nästa vecka drar äntligen alla träningar igång igen! Men jag vet inte riktigt vad jag ska träna än, det blir i alla fall boxersize helt klart! Kanske bodypump med?! Får se vad det blir och vilka dagar det ligger på, har ju simningen med och så måste jag hinna gymma med. Vill helst göra det två ggr i veckan. Men något annat som ska bli riktigt kul det är att jag ska vara med Sofie och hjälpa henne med hennes simgrupp nu när Birgitta skulle vara borta tre onsdagar. Var där igår och kollade hur dom gjorde och försökte lära mej alla namn. Gick väl hyffsat tror jag, tror jag kan namnen på dem som var där, dock var inte riktigt alla där. Men det kommer att gå bra, det ska bli kul om inte annat! Nä, nu måste jag fortsätta att skriva på min psykologi, har ju ett fördjupningsarbete jag knappt börjat på. Tänkte få klart det idag, men det lär jag inte få. Men måste vara klar med det imon i alla fall! 
Ha det bäst!  


Lånad lista..

Jag hittade en lista som jag bara var tvungen att sno, jag hoppades det var okej? Jag snodde den i alla fall av http://zaarah.blogg.se/. Så nu fick du lite reklam med :) Jag tänkte att det skulle vara lite kul att svara på dessa frågor.

Blond eller Brunett: Om jag ska vara det själv så blir det helt klart brunett.
Blåa ögon eller Bruna ögon: Jag har blåa själv så jag måste säga att det är finast.
Vanilj eller Choklad: Hmm, är det glass så blir det vanlij.
Hund eller Katt: Tycker inte om något utav det, men hundar är jag rädd för. Så det måste bli katt.
Christina eller Britney: Christina helt klart, hennes röst är bara för grym!
Lip-stick eller Lip-gloss: Hmm.. Lypsyl ;)
Rock eller Rap: Lättaste valet hittils Rock helt klart!
Rosa eller Lila: Lila är ju min favorit färg.
Tv eller Dator: Dator helt klart, kollar sällan på Tv.
CDs eller Radio: CDs, finns ingen radiokanal som spelar musiken jag lyssnar på, tyvärr..
Basket eller Fotboll: Fotboll!
Äpple eller Apelsin: Äpple får det nog bli tror jag..
Morgon eller Kväll: Det får nog bli kväll här tror jag, jag är inte alltför pigg på morgonen.
Kyckling eller Kalkon: Kyckling.
Berg- och dalbana eller Vattenbana: Vattenbana, jag menar det är ju vatten så.
Droger eller Likör: Droger är ju inte så bra och likör är så sliskigt.
Guld eller Silver: Silver blir det, har svårt för guld i alla fall på mig själv.
Nike eller Adidas: Måste väl säga adidas, har ju ett par adidas skor så.
VH1 eller MTV: MTV
Sanning eller Konsekvens: Sanning är mer min grej.
Harry Potter eller Lord of the Rings: Lord of the Rings får det nog bli, i alla fall om det gäller filmerna. Gäller det böcker så får det väl bli Harry Potter.
Vinter eller Sommar: Sommar såklart!
Gå eller Springa: Springa är jobbigt, gå är tråkigt. Det får bli gå.
Stranden eller Bergen: Stranden, vad ska jag göra i bergen?!
Stan eller Landsbygd: Räknas Hofors till landsbygd?
Kärlek eller Lust: Ingen kärlek utan lust.
Stjärnor eller Månen: Stjärnor, månen är lite läskig..
Sko eller Sandal: Sko jag kan inte minnas när jag hade sandal senast.
Bad eller Dusch: Dusch går fortare.
Syster eller Broder: Jag har ju bara en syster så jag säger det.
New York eller California: California! Nån som vill följa med?!

Weiiii

Det känns som att det har blivit lite dåligt med bloggandet nu på slutet. Men det har hänt så mycket så jag har inte riktigt orkat eller haft tid. Nu tänker jag skriva i alla fall. Men vad? Hmm..

Jag har precis varit på bio, jag och Alex. Vi såg den där animerade med en massa pingviner, pingvinerna såg så söta ut så vi var tvungna att se filmen. Men den var dock inte alltför bra, visst pingvinerna var söta i början i alla fall då de var små. Fattade aldrig riktigt filmen, visst han var annorlunda kunde inte sjunga som alla de andra pingvinerna. Han kunde bara dansa (typ steppa), det gillade inte någon av de andra pingvinerna i början. De trodde att de var tvungna att sjunga till någon gud för att det skulle finnas fisk i vattnet (eller något sånt). Men då kom den udda pingvinen på att det var människor som tog fisken, fast de visste förstårs inte vad en männsika var. Och filmen slutar med att den udda pingvinen får människorna att sluta fiska upp all fisk genom sin dans. Han får även den tjej han har varit kär i hela livet. Jag ber om ursäkt för att jag inte riktigt vet vad som hände i mitten av filmen, råkade tyvärr somna. Jag var lite trött, har inte sovit allt för mycket i natt. Undra vad det kan bero på? Någon som vet?! Jag vet i alla fall, och typ två till. Det räcker, resten får vara nyfikna. Moahahaha!

Nu måste jag nog snart ta och plugga lite, sitter och väntar på att folket som är hemma ska ge sig av för att äta mat hos någon. Jag vägrade följa med, så nu måste jag laga mat själv. Det är ju verkligen min grej det där med mat. Jag kan i alla fall inte misslyckas med att koka makaroner och öppna en burk tonfisk(?!). Så världelös kan jag väl aldrig vara? Nej, jag har gjorde det här många gånger förut, koka pasta det kan jag! Men öppna burken med tonfisk blir värre, jag kan liksom inte. Någon som vill komma och hjälpa mej? Och när ni ändå är här så kan ni ju skriva klart mitt samhällskunskaps arbete, det är om hiv/aids i Södra Afrika. Då kan ni ju faktiskt lära er något på samma gång. Visste ni t ex. att nästan 39% av alla vuxna i Botswana är hiv-smittade? Och nära en tredje del i Zimbabwe?

I can't escape this hell
So many times I've tried
But I'm still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I can't control myself

So what if you can see
The darkest side of me
No one would ever change this animal I have become
Help me believe, It's not the real me
Somebody help me tame this animal

Leksand!

Igår så bor det av till Leksan och Ejendals Arena. Just det, JVM Ryssland- Sverige. Det var grymt kul, var en sån jälva stämmning. Synd att Sverige förlorade, men man kan inte få allt. Hinner inte skriva mer nu, även fast jag skulle vilja. Men jag måste verkligen plugga innan jag strax ska iväg och träna med Alex.

I'm not sober all the time,
You bring me down, at least you try,
Until we see this eye to eye,
I don't want you,
It took so long to see,
You walked away from me,
When I need you,

I'm not angry all the time,
You push me down at least you try,
Until we see this eye to eye,
I don't want you,
Where the hell are you,
When I need you,



..........

I dag är inte en sån trevlig dag om man säger så. Tänker inte gå in på detaljer, de är alldeles för privata för att gå in på här. Men jag mår illa som fan i alla fall, så mycket kan jag säga. Och så vill jag bara säga förlåt till en viss person som vet vem han är. "Förlåt, jag är en jävla idiot! Jag har sårat dej igen, jag är inte värd din vänskap." Men nu är det som det är, jag kan inte göra något åt det. Jag kan ju liksom inte spola tillbaka tiden om man säger så.

Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror

JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG

Där bortom finns något annat
du har nog sett samma sak
jag ska spara till en egen resa
och glömma färden tillbaks

Våran mark slutar aldrig snurra
du kan inte bara sitta still
det finns nya miljonärer
som kan göra vad dom vill

Vem kan ro förutan åror
vem kan springa utan ben
vem kan skratta utan munnen
vem kan kasta utan sten

Kan du komma genom väggen
kan du höra mina ord
kan du lyssna riktigt noga
och sen säga att du förstod
jag är längre bort än du tror

JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG
JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG

En enda värld i mörker, en bur av natur
människor som andas utan att veta hur
ett liv kan bli flera och flera kan bli ett
förstår du vad jag menar, det är väl ganska lätt

JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG
JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG

Det är precis såhär jag känner mej just nu...