I miss you honey..

Idag så har det varit en sådan där värdelös dag, det har inte hänt något meningsfullt alls. Den skulle lika gärna inte behövt existera. Jag skulle inte gråta floder om någon kom på att de just skulle ta bort den här dagen. 27 februari, bara det låter ju fruktansvärt tråkigt om ni frågar mig. Men däremot den 28 februari låter desto trevligare, och varför då då? Jo, det ska jag få be om att tala om. För det första så tycker jag bara om talet 28. Jaha? Jag fyller år den 28:nde men dock Augusti, vilket innebär att imorgon så är det exakt ett halv år kvar tills jag fyller 18. Inte mycket att hurra för kanske, men i alla fall. Det var en anledning. Den andra anledningen är att den dagen för med sig ett ganska så komiskt minne som jag inte tänker gå in på här, men det finns i alla fall en person som förstår vad jag menar. En annan grej är den att jag har morgondagen planerad! Jag ska nämligen åka in till Borlänge med Alex, det kan inte bli annat än riktigt trevligt.
Grejen är den att jag har något att göra resten av lovet, vilket är ganska så mycket att hurra för. På torsdag ska jag nämligen in till min underbara. Åker hem på fredag morgon när han ska jobba, perfekt för då hinner jag träna och dona lite hemma innan det blir dags för mig att åka in till honom på kvällen igen. Lördagen är det skoldans, måste jag fortsätta? Trodde väl det, alla vet nog vad skoldansen innebär. Underbaraste kommer i alla fall hit på natten då, kan det bli bättre? Skulle inte tro det!

It's only words and words are all I have..

I would give it all away I burned my house down just too say I would give it all away For only one more day with you  Don't you know, im lost without you How could I be without you Nothing can come in between You make my life complete If I go, will you follow Without you, I am hollow Every day away from you, feels like a lifetime  You make me breath, you make me feel You make me high And I'm always on your side, I'm always on your side  You make me breath, you make me feel You make me high And I'm always on your side, I'm always on your side  Every day I think about you, every night i dream about you You entitle all that’s why I'm melting in your eyes Safe to say, I would never walk away Nothing matters, I do anything for you Just because I care  You make me breath, you make me feel You make me high And I'm always on your side, I'm always on your side  You make me breath, you make me feel You make me high And I'm always on your side, I'm always on your side  (Whisper) on your side  (Whisper) on your side  You make me breath, you make me feel You make me high And I'm always on your side, I'm always on your side  You make me breath, you make me feel you make me high And I'm always on your side, I'm always on your side

If we only could turn back time, I miss you so..

Var länge sedan jag skrev nu. Men nu sitter jag här igen. Med naglar målade i den fulaste lila, ny klippt hår, en längtan, en svag känsla av träningsvärk och en huvudvärk som håller på att ta livet av mig. Jag sitter här och lyssnar på P3 rockster, bara en massa rock, helt okej med andra ord. Imorgon så är det äntligen fredag igen, helg! Helgen innebär att jag ska tillbringa min tid inne i Gälve med min underbara, underbart. Och snart är det lov, något förslag på vad man kan göra då? Förutom basket! Är i alla fall skoldans nästa helg igen tydligen, måste väl åka och någonstans för att köpa något att ha på mig. Men annars så blir det väl till att plugga en massa, det är jag ju otroligt bra på (uppfatta ironin).
Nu måste jag och lägga mig igen, innan jag dör. Och det vill vi ju inte?!

Mårten, tycker om dej en massa! <3

Paranoid

Så var det söndag igen då, imorgon är det måndag. Ny vecka, långt till nästa helg. Samma sak vecka ut vecka in. Skola, träning. Hela veckorna, hoppas jag kan träna som jag ska den här veckan, känns faktiskt bättre i halsen idag. Det är den 11/2 idag, för den som inte visste det. Snart är det den 14/2, alla hjärtans dag. Vilken skämt, att folk går på detta får mej att vilja spy. Okej, det kan vara jätte gulligt ja. Men måste man ha en speciell dag för allt det där gulliga? Det är lika bra att jag erkänner direkt, jag är inte romantisk av mej. Det är nästan så att alla antar att man är det bara för att man är tjej känns det som. Jag menar, jag vill inte att någon annan ska slänga ut en massa pengar på mej. Aldrig i livet! Va fan ge mej en kram så är jag nöjd. Det är så det känns, eller bara en dag då man ligger och myser va fan som helst. Alla måste ju tycka att det känns bättre än att få en massa grejer?! Men kanske inte, i vårat samhälle så funkar det väl inte så. Okej, jag kanske inte tycker att det är så illa som det låter att jag tycker, men ja.. Fast det är ändå sådär det känns, så jag kanske tycker så ändå?

I need someone to show me the things in life that I can't find

I have become..

Skoldans ikväll, tagga! Hoppas att jag inte kommer att vara så trött bara, men bara man har fått något i sig så brukar det gå bra. Alex och min spa-kväll måste jag säga vart lyckad, även fast vaxningen bara var bortkastade pengar! Men jag hade riktigt trevligt ändå. LÄngtar tills jag ska till henne sen ikväll igen. Undra om jag ska ta och gå och lägga mej igen? Är inte alltför pigg om man säger så..

Trust me, I don't want this to happen..

Utsatta

Igår så var jag och Alex iväg till Sandviken (och sen till Valbo). När vi kom in till Sandviken så skulle vi först in på kvantum för att handla diverse grejer, utanför så stod det en invandrare och spelade dragspel. Det var då allt började, han kollade som fan på oss och sa "Hej hej", man såg i hans ögon hur han tiggde om våra stackars pengar. Vi skyndade oss snabbt in för att slippa skuldkänslor för att vi inte gav den stackars mannen några pengar. När vi sedan hade handlat klart på kvantum, det vill säga hade betalat. Då var det två säljare från telenor som stod där. Och tror ni inte att en av dom haffade mej och Alex, jo självklart. han stod där jätte länge och försökte sälja det där till oss, fast jag hur många gånger som helst påpekade att det skulle bli mcket dyrare för mej för att jag inprincip bara ringer comviq. Man han babblade på om att jag skulle få en ny mobil osv, han sket fullkommligt i att jag talade om att jag var nöjd med den jag hade. Tillslut var jag tvungen att säga till den stackars killen att han inte skulle lyckas med att sälja det där till mej och jag och Alex gick fnissande därifrån ( vi stod även och inprincip skrattade hela tiden han försökte tracka på oss det där) Sedan så åkte vi in till stan, där i den där gallerian så haffade en från tv4 oss. Han frågade om vi ville vara med på en fråga. Först så var vi lite tveksamma, men va fan vi skulle få vara med på tv. Alex kunde inte för att hon skrattade för mycket. Men jag vart med, han hade lovat att bara ställa en endaste liten fråga som vi hade fått höra i förväg. Men tror ni inte att den där reporten ställer en fråga till när han filmar, vilket jag tycker var riktigt elakt! För jag menar inte fan är jag insatt i det han frågade mej om. Första frågan var något i stil med " Vad tycker du om att dom diskriminerar folk i bostafsrättsföreningen, typ att om man heter Mohammed så har man svårare att få lägenhet" Svarade att det var förjävligt, sedan kom förljd frågan som löd " Vad tycker du man ska gå efter istället då?" Jag kläckte ur mej något pinsamt korkat till svar i min chock.
Där slutar våran utsatthet. Men varför blir just vi utsatta då? Vi måste se jävligt korkade ut, eller något sådant.
Aja..

hmm..

Det blir alltför långt mellan inläggen jag vet det. Men jag har ju varken tid eller ork att skriva. Dessutom så har jag aldrig något vettigt att skriva, men det var väl ingen nyhet direkt. Har i alla fall precis kommit hem, eller det var väl 1,5 timme sedan nu. Har varit i Gävle sedan i fredagskväll.  På fredagen så var jag och Alex först ute och åkte bil, vi droh till Sandviken där vi köpte glass på Mcdonalds, sedan så gick vi in på Willys för att köpa vax till våran kommande spa-kväll. Men dom hade inget där så vi gick in på kvantum istället, där hittade vi det vi sökte, lyckan var total! Eller ja.. Vi åkte sedan tillbaka till älskade Hofors åkte runt lite där innan jag tog bussen för att åka in till Gävle. Där stog min underbara och väntade på mig, lyckan var återligen total! Tänker inte gå in på detaljer om vad vi gjorde, men vi låg i sängen typ hela lördagen, pallra oss upp vid 17 typ. Och nu är jag hemma. Vad ska man hitta på nu då? Syrran var för lat för att gå och hyra film. Undra om jag ta och ringa min mor och fråga om hon har lust att färga håret på mig? Skulle vara skönt att få det gjort innan helgen. Innan spa-kvällen, längtar som fan! Nu ska jag hitta på något annat att göra!
Bye bye
ps. Jag tycker om dej jätte mycket Mårten.