Dags igen..

Dags att skriva ett nytt inlägg tror jag. Satt och försökte komma på vad jag skulle skriva på min bussfärd hem ifrån Gävle igår kväll/natt. Men grejen var att jag inte alls kom på något vettigt att skriva. Den kan ju bero på stanken från alkisen bakom mej, eller den där invandraren som satt och glodde på mej hela vägen. Det var ju självklart att man skulle få den där alkisen bakom sig, vi klev på på samma busshållsplats, den vid station. Jag hörde även att det var till Hofors som han skulle. Jag drog en djup suck. Det kanske var en 6-7 st som klev på där, jag var naturligtvis först på bussen. Alkisen var sist, jag satt där och lyssnade på musik och hoppades för allt i världen att han inte skulle sätta sig bakom mej, men inte kan jag få ha tur inte. Nej, inte jag inte. Men jag hade lite tur i alla fall, han hoppade av i Barkhyttan och inte i Hofors. Jag var liv rädd att den där invandraren skulle hoppa av på samma ställe som mej, men där hade jag också lite tur, han hoppade av en hållplats innan. Så min bussfärd var inte så trevlig, men satt där och lyssnade på bra musik i alla fall och sen för att inte somna så ringde jag upp Mårten. Så lite trevligt vart det ju i alla fall.

Idag är det nyårsafton då, sitter här och taggar inför att festa lite! Ska till min kära kusin och fixa iordning mej lite, sen så får vi se vart det bär av. Alex ska självklart vara med, jag klarar mej inte utan den tjej! Men nu måste jag nog gå och göra annat.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA !!

trevligt

Har varit en riktigt trevlig dag idag faktiskt. Vaknade vid halv 11, kollade då lite på OC. Sedan var det dags för frukost, vörtlimpa med julskinka. Finns det något godare?! Gick sedan ner till Alex vid 14. Klippte hennes hår, det vart skit snyggt! Hon klippte på ena sidan och jag på den andra. Det är skit coolt (för er som inte vet, Alex har dreads) Vi sjöng sen singstar i tre timmar! Kul kul kul! Wind of Change är den låten vi sjöng bäst. Vi sjöng duett. ( Vi lyssnade även på hur vi lät) USA nästa! eller inte.. Man skulle ju kunna hoppas i alla fall, vi funderar på att börja ta sång lektioner. Det skulle behövas om inte annat, och så skulle det ju vara jävligt kuul!

Ååh, kan inte sluta tänka på Peace&Love. Längtar som fan tills dess! Det ska bli såå kul. Mycket som är kul idag känner jag. Men så blir det ibland. Orkar inte skriva mer nu, är väl ingen som finner detta intressant i alla fall.

The wind of change blows straight
Into the face of time
Like a stormwind that will ring
The freedom bell for peace of mind
Let your balalaika sing
What my guitar wants to say

Dagen efter..

Juldagen, en dag då alla åker och hälsar på en massa bortglömda släktingar som man nästan aldrig hälsar på annars.  Eller bara en dag då man hälsar på släktingar man kommer ihåg, som typ en mormor eller något. Men själv så ska jag inte hälsa på några släktingar gårdagen får räcka. Även fast jag inte kan påstå att det vart många släktingar jag träffade, men dock min farmor, farfar, farbror, faster, en kusin, mormor och en av mina morbröder. Det är inte ens hälften av min släkt, inte på mammas sida iaf, men så gott som hela på pappas. Utom två kusiner. På mammas sida så saknades en morbror och 4 mostrar och 10 kusiner och några kusin barn. Det är lite folk om man säger så. Men det är trevligt, oftast iaf. Men det är väl för att man inte träffar alla så ofta, inte ens en gång per år.

Nog pratat om julen och släktingar nu. Jag längtar till ikväll, då ska jag ut och promenera med Alex. Ska bli så skönt att röra på sitt feta arsel lite grann. Har ju vart sjuk så länge nu, så jag har inte kunnat träna på snart två veckor. Och nu när man skulle kunna så är det stängt, dessa jävla juldagar! Nä, nu ska jag gå och göra något annat och låtsas att även jag har ett liv!


God Jul!

Då var julaftonen snart slut då, denna dag som man nästan längtat efter i ett helt år. Men är den så speciell egentligen? Jag menar den är ju inte speciellt kul. Själv har jag fått kämpa med att hålla mej vaken överhuvudtaget. Tur att jag har stressat runt till en massa ställen, annars hade jag nog somnat för länge sen.  Var ju först hos farsan på morgonen sedan så stressade jag iväg till morsan och sedan vidare till farmor och till slutligen till mormor, där tog stressen slut! Och nu så sitter jag hos min far igen. Ska snart och börja kika på tredje säsongen av the OC tror jag. Om jag orkar, kanske somnar och det vill jag ju inte. Men nu tillbaka till själva julen, vad är det man ser framemot då? Julklapparna? Förmodligen så är det väl dem man vill ha bara, tyvärr. Fast ska jag vara ärlig så är det väl ganska roligt att umgås med familj och släkt på julafton. Ååh, julskinkan ska vi inte tala om, har ätit på tok för mycket. Kan snart rulla fram tror jag. Varför gör man så, när man redan är skit mätt så att man verkligen mår illa så proppar man bara i sig ännu mer? Varför? Allt detta godis och all den mat! Tur att det bara blir en gång per år. Men det är en härlig stämmning på julen, eller stämmningen är väl egentligen bäst innan jul? Julafton är ju aldrig något speciellet egentligen, var bättre när man var liten då man inte kunde somna på kvällen innan. Man var så nyfiken och öppspelt! Kanske kommer det där underbara med julen tillbaka den dagen man själv har små barn? Man kan ju alltid hoppas i alla fall.
Det bästa med dagen då? Jag fick äntligen min efterlängtade Peace&Love biljett! :D
God fortsättning ;)


Första inlägget

Tänkte jag skulle göra som alla andra, skita i att skriva blogg på lunar och skaffa mej en sånhär istället. Känns mer seriöst att ha en sånhär, även till mina oseriösa och tråkiga bloggar. Men det kan ju alltid bli bättre? Det är svårt att bli sämre iaf.
I morgon så är det äntligen julafton :) Jag längtar nästan som ett litet barn! Men bara NÄSTAN! Kan ju inte vara hur fjollig som helst och ska jag vara ärlig så är det bara julklapparna jag längtar till ( okej lite till julskinkan med). Jag kommer nämnligen att få min efterlängtade biljett till Peace&Love i sommar! Kan inte beskriva hur mcyket jag längtar tills dess. Jag får förhoppningsvis några efterlängtade skivor med, om jag har tur vill säga :)
Men detta var mitt första inlägg då, sa ju att jag bara skriver oseriösa och tråkiga saker. ;)
GOD JUL!