Come on people

Jag har blivit lite dålig på att uppdatera, men sådant får man leva med. Blev lite festande igår, det var väl hyffsat trevligt. Riktigt skönt att bli rikitgt full om inte annat. Tequila, jag säger bara det. Trodde jag skulle må mycket sämre idag än vad jag gjorde, det var ju en positiv överraskning att det inte var värre än vanligt. Men det har hållt i sig ganska länge, mår fortfarande inte riktigt bra. Smällde i mej en hel kebabtallrik för någon timme sedan. Bör tilläggas att jag inte ens tycker om kebab egentligen, man blir sugen på konstiga saker när man är bakis. Eller ja, fett och flottigt som satan ska det vara. Som typ chips, det tycker jag inte heller om egentligen men det är också en sak jag brukar bli sugen på. Men men.

Ja, som ni nu har räknat ut med lillfingret så har ju min diet inte funkat sådär jätte bra idag om man säger så. Bara till att ta nya tag imorgon.

Nu sitter jag och leker med en tändare, kan inte bestämma mej om jag ska tända ljus eller inte. Tänder jag ljus så kommer jag bara att leka med stearinet, jag förstår inte hur det kan vara så kul? Samtidigt så skulle det ju vara mysigt med lite ljus tända, tänkte sätta på någon film och bara slöa nu! Men som sagt, nya tag i morgon. Skulle ju plugga med hela lovet, jag har inte ens rört en bok. Så det ska jag ägna helgen till, jag har inget val. Är ju både ledig från jobb och simgruppen denna vecka. Det finns inget att skylla på där inte.

Jag känner att det här har varit ett väldigt aktivit lov, eller jag har gjort mycket saker. Socialt lov kanske skulle passa bättre än aktivit? Hur som helst så har det varit riktigt trevligt och skönt. Är inte så social annars nu för tiden har jag märkt, det kan man ju alltid ändra på. Nä, dags för filmen!

Take care!

(Vissa människor blir man bara SÅ trött på ibland)

Confused

Det verkar som att någon väntar på en uppdatering och visst jag lovade ju det. And here it comes..


Insperationen om det jag skulle skriva försvann, spårlöst. I samma veva som alkoholen anlände skulle jag tro. Men får inte för er att jag sitter och super nu här i min ensamhet, det gör jag verkligen inte. Sådant är det alkoholist varning på och jag är inte ens i närheten av att vara alkoholist. Något som jag däremot nog är snart är rökare, på heltid. Jag vet att det är fruktansvärt onödigt, jag bara skadar mej själv och bla bla bla. Men nu är det som det är. Tillbaka till alkoholen, den ska användas mycket flitigt imorgon är det tänkt, sup och var glad! Och inte heller då i min ensamhet.

Påtal om ensamhet, jag känner mej mer ensam än någonsin nu. Det värsta är att jag inte kan bestämma mej för om jag gillar det eller inte, skumt. Det känns underbart skönt, samtidigt som att det är något som saknas. Förvirrande om något. Just nu så sitter jag här i min ensamhet med ett ljus, ljus från IKEA som doftar lite svagt vanlij, lyssar på riktigt bra lugn musik. Mysigt, men ensamt. Jag kan inte bestämma mej för om jag tycker att det är skönt eller tråkigt...

Stefan Holm vs Patrik Sjöberg

I don't know what to say. Så därför säger jag inget om det.

Nu blev ni nyfikna va, jag skulle ha blivit det. Men ja.. Hur som helst (bara för att byta ämne) har ni läst något om "bråket" mellan Holm och Sjöberg? Det är fruktansvärt underhållande, så läs gott folk. Och by the way, jag håller på Holm. Han skulle jag vilja gifta mej med, men seriöst. Han är ganska så söt, men framförallt så är han grymt smart! Vältränat och allt, han är perfekt och nu så är han tydligen lite kaxig med. Perfekt för att man ska bli kär i honom, synd nog så är han lite gammal + att han är gift. Men ja, det måste ju finnas någon annan som liknar den kära Holm ute där någonstans, right? Dream on.

Ska fixa lite grejer nu, men skriver mer sen. Det är ett löfte!

.....

Jag har faktiskt tröttnat på det här, tröttnat på bloggen.. Tröttnat på hela livet egentligen, allt är bara enformigt och tråkgit. Jag vill kräkas, det vill jag mest hela tiden. Annars så bär det av till Alex stuga om en stund, tänkte att jag skulle vara lite duktig och skriva innan det bär av. Ja, men frågan är ju vad jag ska skriva.?

Läste Stefan Holms blogg idag, den var riktigt bra tycker jag. Även fast den mest handlade om höjdhopp, men han är bra på att skriva, den kommer jag absolut att besöka igen. Dock kankse inte varje dag.


Nä, nu pallar jag inte mer..

Take care! 

Fuck!

Jag är så jävla trött på den här skiten!

Mitt mörker har återvänt..

Varför är det alltid lättare att falla tillbaka in i mörker än att stanna kvar i ljuset? Hela veckan känns som den har gått nedåt, men det var idag den riktigt smällen kom. Mörker och åter mörker. Jag kände hur den tomma och stirrande blicken kom tillbaka, fan. Jag har blivit sliten i tusen bitar och ihop sydd  igen, men det är ärren som lever kvar. Vissa av dem kommer aldrig att läka, det är ärr som ingen annan vet om. För snart ett år sedan sökte jag hjälp, jag letade efter en hjälpande hand, men jag han bara snudda vid den innan den försvann.. Det var hjälp för min huvudvärk jag sökte, men nu vet jag att det är så mycket mer. Det är psykisk huvudvärk, det var det så och är det idag. Jag var så nära att öppna mej riktigt för den hjälpande handen, men jag hann inte. Han fick inte jobba kvar, det kom en ny. Men jag har inte ens haft tanken på att gå dit. Jag kommer alltid att vara såhär, jag kommer aldrig att kunna fly från mitt mörker, aldrig. Jag hatar mej själv för det här, jag hatar mej själv för att jag är så jävla vek och inte kan ta mej ur det här. Jag hatar mina tårar, hatar min ångest.


"En del plockar vingar från änglar som de mött,
   en del plockar sina från insekter som dött."

Marilyn Manson



Marilyn Manson - The Last Day On Earth


Jag diggar han starkt

Christina Aguilera




Christina Aguilera - The Voice Within

Jag kommer aldrig sluta älska den här låten och hennes underbara röst

Härlig känsla

Är precis hemkommen från kyrkan, ja ni läste rätt. Snart kommer ni väl börja tro att jag är kristen, jag menar med bönen i det tidigare inlägget och så nu kyrkan. Men så är tyvärr inte fallet, jag är inte troende. Även fast jag önskar att jag vore det ibland. Men i alla fall, jag har varit i kyrkan på Stockholms Barockensamble. Vi var tvungna att gå dit, estetisk verksamhet ni vet. (min hat kurs) Men för första gången så gillade jag faktiskt kursen, för konserten var hur bra som helst. Riktigt underbart att sitta där och lyssna. Så tack estetisk verksamhet för att ni tvingade oss att vara där, hade de inte gjort det så hade jag aldrig i hela mitt liv gått dit. Och det hade ju varit synd att missa en sådan bra konsert, minsann. Känner mej riktigt positiv för ovanlighetens skull.

Annars så har mesta delen av dagen bestått av huvudvärk, inte alls roligt. Men så blir det om man äter dåligt, sov på tok för länge imorse så jag hann inte med frukosten och så blev det som det blev. Kunde knappt äta lunch för att jag fick så ont i magen när jag åt, så det blev inte mycket av med den lunchen.

Nu känner jag att tröttheten börjar smyga sig på. Men måste duscha med innan jag ska sova, så kanske ska ta och göra det då.

Take care!

Lite halv taskigt inlägg..

Hejsan, nu kommer det äntligen ett inlägg igen. Känns väldigt konstigt att inte ha skrivit på så länge faktiskt. Tänkte bara dra lite kort  om hur min helg har varit.

Fredag åkte vi upp till Östersund nästan direkt efter skolan, kom väl iväg kriing halv tre. Åkte över Sundsvall upp, var framme hos Alex kusin J. (han är förövrigt är grymt snygg) strax före nio. På Lördagen så åkte vi in till Östersund strax före halv tio. Väl där fick vi stå på läktaren och vänta i dryga två timmar innan tävlingarna drog igång, frös som satan. Men det var det lätt värt! Det var verkligen en underbar upplevelse. 27 300 personer befann sig där på lördagen. Det var grymt härligt när publik uppvärmaren (som hette Martin tror jag) fick att att sjunga allsång till Y.M.C.A och även dansa. Det går  inte att beskriva känslan man har där, helt underbart. Samma sak upprepade sig även på Söndagen. Förutom att vi då även åkte hem, hem till Hofors. Kom hem ganska precis halv elva.

Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer, är otroligt trött. Förhoppningsvis så kommer det ett lite mer underhållande inlägg imorgon.

Take care!

Sista inlägget

Det är såhär mina vänner att detta blir det sista blogginlägget, denna vecka. Det är lite tragiskt jag vet. Därför, mina kära vänner så tycker jag nu att vi knäpper våra händer och ber en bön.

"Vaka över oss , Herre, himmelske Fader, och bevara oss för allt ont både till kropp och själ. Giv oss nåd att i denna natt trygga vilar under ditt beskärm. Och när omsider vår sista afton kommer, låt oss då få insomna i din frid, att vi må uppvakna till din härlighet. Genom din Son, Jesus Kristus, vår Herre. Amen"

Öhh?! Så kan man också göra. Hoppas ni gjorde det nu,

Men ni kanske är lite nyfikna på varför det inte kommer något mer inlägg denna vecka? Det skulle jag vara, jag skulle vara så nyfiken att jag rev ögonen ur mej. Det är sant. Jag ska till (pulsen och spänningen ökar) Östersund gott folk! Skidskytte VM, jihoo! Ska bli riktigt riktigt roligt.

Annars så har min dag varit rätt hyffsad i alla fall, hade estetisk verksamhet i morse och tro det eller ej det var lika tråkigt som vanligt. Den här gången så klagade jag, jag sa vad jag tyckte. Jag vet att det är hur många andra som helst mer som är av precis samma åsikt som jag, men hjälpte de mej?! Nä, det är så jävla irriterande att folk kan vara så otroligt fega. Nu hade jag ju i alla fall tagit första steget och börja kritisera, så då hade väl någon bara kunnat sagt "Jag håller med Jessica" Men inte då, jag blir så jävla trött på människor! Fega jävlar! Nu kommer jag att framstå som den negativa och tjuriga, visst jag kan väl leva med det (för till viss del så stämmer det ju). Men det känns ändå skit tråkigt, för förmodligen så ändrar de inte upplägget bara för att det inte passa "en". Tack så mycket.

Men annars så har det varit bra, biologin gick grymt fort. Aldrig varit med om att klockan gick så fort på en tråkig biologi lektion, det var ett under (Gud måste ha varit med mej). Röst och sång var riktgit kul, även fast vi hade teori med K. Fick lära oss noter och såndant, att jag tyckte att det var kul kan ju i försig bero på att jag redan kunde läsa noterna, nu fick jag bara allt att falla på plats. Kändes skönt. En annan ljuspunkt denna dag är väl att det blev två norrmän som segrade i herrarnas skidskytte idag. Jag ler med hela ansiktet, jag satt och skrek av glädje i soffan när Björndalen sköt fullt på sista skjutningen.

Och jag lovar er en sak, att efter denna helg så kommer jag att sluta skriva om skidskytte. Så sluta inte att läsa.


Ni måste se det här

Okej, det här är hur kul som helst. Det allra roligaste kommer när det nästan är slut, så se hela. Så får ni förhoppnings skratta lite ^^




Kolhydrater är fienden

Jag är så fruktansvärt hungrig, jag kan inte tänka på något annat än mumsiga kolhydrater. Inte kan jag äta dem heller, DIET! Tur att man är lite envis, annars så hade jag väl proppat i mej hur mycket som helst vid det här laget. Får väl duscha och sova tidigt, då känner man inte att man är hungrig försen man vaknar på morgonen och magen skriker mer än någonsin. Nä, men seriöst, jag tänker på mat heeela tiden. Det här är sjukt, men det blir väl så när man nästan jämt är hungrig. Gaaah! Men "vill man vara fin får man lida pin". Egentligen så hatar jag den frasen. Men det passade ändå så bra just nu.


MItt humör har lagt sig nu i alla fall, jag menar det är ju "bara" sport. Och så kan jag ju inte tänka på något annat än kolhydrater. Jag kommer att döö...

Skidskytte fiasko

Sport, det är konstigt hur den kan påverka en så mycket. Nu tänker jag främst på sport på tv. Går det riktigt bra för Sverige så kan det få mej att bli så glad att det kommer tårar, det händer inte alltför ofta, men det händer. Något som händer desto oftare är att sport får mej så otroligt förbannad, precis som jag är nu. Just nu så är det skidskytten som har orsakat min ilska, speciellt Anna-Carin Olofsson. Visst hon är gravid och ja jag förstår att hon inte kan åka skidor lika fort. Men hon borde väl åtminstånde kunna skjuta som folk?! Kan hon inte det så kan hon väl erkänna innan att hon kommer att dra ned hela laget. Hon är dagens syndabock. Fast egentligen så är jag förbannad på hela skidskytten, i alla fall det Svenska förbundet. Jag förstår inte hur de kan hålla på och dalta och fjolla så med skidskyttarna hela tiden. Jag menar det är inte okej att skjuta två bom, knappt att det är okej med en. Det här gäller inte bara dagens tävling som var mixstaffeten utan snarare hela VMet. Fast det är väl jämt ett daltande med skidskyttarna. Man har inte gjort en okej insats om man  under två skjutningar har skjutit 3 bom och i slut resultatet kommit på 20 plats, när man egnetligen har kapacitet till att kämpa om medaljerna. Ledarna måste kunna säga det, men det gör de inte. Inte så att vi hör det i alla fall. Inte ens kommentatorerna på tv kan säga att det är dåligt. Då är det något som är fel. Det är pinsamt, sluta dalta med skidskyttarna. De ska kunna ta lika mycket kritik över sina misslyckanden som alla andra idrottare i alla andra sporter.

Nu kanske vissa tycker att man inte ska lägga ned så mycket av sin energi på sport. För det är ju trots allt "bara" sport. Men det är inte "bara" sport, det är deras arbete. De tjänar en massa pengar på det där och så är det inte "bara" sport längre.

Det är nästan lust så jag har lust att ta en snabb intensivkurs  i norska, så jag kan snacka det och påstå att jag är norska när jag nästa helg intar Östersund. Ja, jag ska dit och kolla på just skidskytte, sista dagarna under VM. Och har det inte gått bättre för Sverige innan dess, så kommer jag med största sannolikhet att hålla på Norge.

Bra dag

Nu är Jessica trött kan jag lova. Nä, jag ska inte snacka om mej själv i tredje person, det är jobbigt att läsa och inte minst av allt så är det grymt töntigt. Visst jag är töntig, men vissa saker gör man bara inte. Hur som helst, som jag sa så är jag grymt trött, 4500 meter i den underbara bassängen blev det idag. Det är 180 längder det, för er som inte kunde räkna ut det. (i huvudet, det kunde inte jag). Fixade ordning en riktigt rolig träning åt mina simmare idag förresten. Snart kommer de att älska mej, haha. De fick simma lite som djur, bla. så fick de simma hundsim samtidigt som de skulle skälla som en hund. De hade verkligen roligt.

Det här har varit en ganska så bra dag, gick en sväng till syon idag. Eftersom att jag inte hade en aning om vad jag ville plugga nu efter gymnasiet. Hon hade faktiskt en bra idé, jag kommer att utföra den. Jag ska börja med att plugga fristående kurser ett år. Under den tiden (det här har jag tänkt ut själv) så hinner jag träna upp mej, samtidigt som jag hinner ta körkort. Varför ska nu detta vara bra? Jo, jag vill nämligen bli polis. Det har varit min innersta dröm under flera års tid. Jag hade egentligen gett upp den idén eftersom att det är så svårt att komma in, men som syon sa så kommer jag ju ångra mej sedan om jag aldrig sökte. Och som en kär vän till mej vid namn Christian sa till mej igår är att jag misslyckas ju även om jag inte försöker. Och så är det ju, (bör tilläggas att jag är otroligt rädd för att misslyckas) försöker jag inte så är det ett misslyckande. Försöker jag och inte kommer in så är det ett misslyckande, men samtidigt så har jag ju faktiskt  chansen att komma in. Anledningarna till att jag inte söker till Polishögskolan redan nu är den att jag måste vara 20 och ha körkort. Dessutom så har jag inte alls den fysiken för att klara proven just nu heller, men de kommer jag kunna klara.

Så för att summera lite för er som inte orkade läsa allt, så kommer jag att förmodligen flytta till Gävle i höst. Då kan jag fortfarande pendla hem till Hofors och fortsätta med min älskade simning.


I väntans tider



Limp Bizkit - Behind Blue Eyes


Jag kommer att skriva mer senare ikväll, efter all siming som står på schemat idag. Hinner inte mer just nu, så därför så får ni njuta av denna underbara video så länge.

See ya!

Sport

Sport för hela slanten, vintersport. Det började med damernas super-g, fortsatte med damernas jaktstart i skidskytte, tätt följt av sprint och sist men inte minst herrarnas jaktstart i skidskytte. Där den bästa av de bästa vann, just det Ole Einar Björndalen. Jag måste erkänna att jag är lite småkär i honom. Jag håller alltid på honom, framför alla svenskar, jag kan inte hjälpa det. Han är kung! Hur som helst så är det såhär min dag har sett ut så långt. Orkar just inte göra någonting, känner mej febrig och förkylningen är värre. Inget att hurra för. Så det kommer inte att hända så mycket idag för min del, funderar nu på om jag ska kolla på Sverige-Finland matchen i hockey. Kanske blir så, men ja. Morden i Midsomer lockar det med, det är nog bättre. Men då måste jag förflytta mej från soffan in på mitt rum. Det är ju jobbigt, måste ju ta med mej datorn och allt. Haha, vilka problem.

För att i alla fall summera Sveriges insats den här helgen så kan jag korta ned det med att säga att det är inte Sveriges helg. Vilket har gjort mej förbannad, men allt vart ju bra igen när Björndalen vann. Jag lyser som en sol.

Helt underbar låt



A Fine Frenzy - Almost Lover


Jag vet att jag har lagt ut texten på den här låten förut, men den är så underbar. Jag kan inte sluta lyssna på den. Tänkte vara snäll och dela med mej den till er.

Seriöst eller larv?

Ja, men klart att jag ska skriva lite grann idag med. Kände mej nästan tvungen när samma personer kollar min blogg så många gånger. Haha, men det är kul. Jag har precis ätit lite frukt, vad ska man göra liksom när klockan är halv nio på kvällen och man är hur hungrig som helst?! Så jag tog en banan, ett äpple och en kiwi. Der var gott. Man faktum är att jag mår riktigt bra av den här dieten, jag är mycket piggare och på så vis mycket gladare. Ja, jag vet att jag sett grinig ut de senaste dagarna men vad gör man inte om man inte kan andas genom näsan?! Och dessutom så svider det som sjutton, ja ni vet hur det blir när man har snytit sig vääldigt många gånger.

Imorgon så är det dags för mina tappra simmare igen, jihoo! Det känns verkligen så, det stör mej inte alls längre att behöva gå upp så tidigt. För jag har fått in världens bästa dygnsrytm! Vaknade kvart i sju imorse och kände mej pigg och utvilad. Det kan inte bli bättre. Just det, nu har jag skrytit lite med, det är inte varje dag det händer inte.

Ingen som har någon kommentar om förra låten förresten? Det skulle vara intressant, att krossa er! Haha, nej men seriöst det skulle vara kul.

Jag får rysningar varje gång..



Thåström - Keops pyramid

Det är sant, jag ryser i hela kroppen varje gång jag hör den här.

Eftermiddags snack

Jag tog mej aldrig till den estetiska verksamheten imorse. Och tur var väl det kanske, tydligen så hade de åter igen fått gjot i princip samma saker. Känns verkligen som att de lärarna tror att vi går på dagis. Hade även vart många borta, hoppas de fattar att vi tycker att det är skit tråkigt. Egentligen så borde vi ju klaga, men det känns som att om man skulle ta upp det så får man stå för det själv, Folk är ju så bra på att snacka skit, men när det kommer till kritan då drar de sig ur. Mesiga männsikor stå för eran åsikt! En sak till de borde fatta och det är att vi går NV, vi går den linjen för att vi inte är ett dugg estetiska av oss. Det är verkligen så. Jag kan inte uttala mej om hur det är med SP folket, men jag antar att det ligger någonting i det med. Hur som helst så gick jag inte dit, strosade runt hemma till halv elva istället. Då gick jag till skolan, biologi. Helt okej förutom att det rann nå otroligt mycket ur min näsa hela tiden och ni kan ju tänka er hur det blir när man ska sitta den och skirva. Just det, men jag lyckades med att bara springa ifrån och snyta mej 2 ggr! Sedan var det lunch, och min var jätte god. Sallad med quinoa, mums. Jag kan inte påstå att röst och sång gick sådär jätte bra, eftersom att när man är förkyld så har man ofta lock för öronen, vilket resulterade i att jag inte alls hörde mej själv. Förlåt alla som var där om det lät förjävligt.

Det är förövrigt minst en dm plask ute, man blir verkligen dyngsur om fötterna. Köpte även hårfärg idag, så i helgen ska jag färga min utväxt, det är verkligen på tiden! Men nu ska jag lägga mej en stund och lösa lite korsord.

Take care!

Skitsnack

Jag sitter just nu och lyssnar på min underbara nya skiva som jag fick igår. Den är så jävla bra att jag inte ens tänker tala om för er kära läsare vad den heter eller vilka det är överhuvudtaget. Sug på den ni! Nä, men det är såhär att jag tycker var och en ska hitta sin egen musik, och jag fann detta underbara band. På sätt och vis så hittar ni ju något nytt om jag nämner vad bandet heter, men den tänker jag inte bjuda på. Jag är elak.

Är hur som helst nyss hemkommen från simträning. Simmade inte så mycket idag för att jag just är förkyld. Simmade förövrigt även på idrotten i skolan idag, så det blev dubbelt upp. Yeah.

Imorgon så är det åter igen estetisk verksamhet, jag vill bara kräkas på hela den kursen. Det är så fruktansvärt jävla skit tråkigt. Men eftersom att jag har varit så dum och varit borta från så många andra lektioner så måste jag få på den i morgon. Fast jag skulle mycket hellre ligga hemma och kräkas en hel dag -  jag lovar.

Något kul då, hmm.. Jag kan faktiskt inte komma på någonting just nu, mer än att jag använde nässpray för första gången idag. Fy fan vad äckligt det känns. Usch, men jag kommer att använfa mej av det en omgång till idag, innan jag ska sova. Så man kan andas, hatar att andas genom munnen.

Take care! God natt

God kväll

Eftersom att jag just nu är extremt trött och hela kroppen värker  samtidigt som den skakar så var tanken att jag skulle lägga mej och lösa lite korsord och sova. Men det slog mej att jag inte hade skrivit blogg idag, jag vill ju inte göra mina läsare besvikna pga. min trötthet. Så det vara bara till att sätta igång datorn och börja skriva. Här sitter jag nu, med miljoner tankar i huvudet. Jag är inte ens säker på att jag överdrev där, men jo.

Jag börjar bli förkyld, igen. Eller ja, jag snorar som satan. Intresseklubben antecknar flitigt. Mitt i meningen så var jag tvungen att gå och snyta mej. Okej, det räcker så. Men, jag måste bara få påpeka att jag har börjat få ont i halsen med. Så nu ska jag inte gnälla nå mer, inte idag i alla fall.

För att jag aldrig ljuger annars (eller jag försöker, men folk genomskådar mej), så ljög jag nyss. Jag tänker minsann gnälla lite till. Jaha, vad ska hon gnälla över nu då? Det är såhär, ni är väldigt dåliga på att kommentera min blogg. Fick en kommentar i förra inlägget, men det var första på länge. Så kom igen, klaga, gör vad ni vill. Men snälla ni, säg er åsikt! Finns väl inte så mycket att kommentera kanske och jag kan inte påstå att jag är bra på att kommentera andras bloggar heller. För det är just det att oftast så finns det inget att kommentera. Nu har jag ju gjort ett försök i alla fall, GÖR ER RÖST HÖRD! Eller ja, skriv ner eran åsikt eller något. Jag bits inte jag lovar, även fast jag kan se ganska elak ut. Men jag skulle helt enkelt få i mej för mycket äckliga bakterier om jag skulle bita någon annan! Haha..

Lite småsnack

Goddagens, trevligt att just du kikade in! Haha, man kan ju försöka i alla fall.

Idag är första dagen i mitt nya liv, eller ska jag var ärlig så började jag redan i lördagskväll. Gissa om jag saknar att äta bröd, men det suget går väl över om någon dag. Har inte äiti något med socker i sedan i lördags på dagen. Det är duktigt gjort av mej, det känns i huvudet om inte annat. Huvudvärk, men det går över om någon dag. Det vet jag med all sannolikhet. Mycket lättare att låta bli sådant på vardagarna, då går man ju först i skolan sedan så tränar jag oftast så man aktiverar sig ju med någonting. Aja, men det här kommer att gå bra. Känner mej faktiskt mycket gladare och positivare nu, kan ju även bero på att jag nu i samma veva har slutat med mina p-piller. Just, för att jag tror att det blir lättare att gå ned i vikt då. Ska jag ha sex får jag väl använda kondom,eh.. Jag har även tänkt att gå upp ganska tidigt på morgonen, gick upp 7 imorse och tänker fortsätta med det. Och på helgerna så är tanken att jag inte ska ta mej upp ur sängen senare än 9.15. Allt för att hålla samma dygnsrytm och på så sätt leva hälsosammare. Nu jävlar!

Hmm, min nya tvål som jag tvättar händerna med torkar ut min hud något fruktansvärt mycket har jag märkt. Borde nog köpa en ny. Måste köpa ett nytt lypsyl med och så ska jag köpa mej ett måttband, måste ju mäta överallt på kroppen nu. Så jag verkligen kan kolla på jag går ned eller inte, äger ju ingen våg så. Och det är billigare med ett måttband!

Ikväll är det dags för min simgrupp igen, jag tycker verkligen att det är skit kul att ha dem! Kul när man kan lära dem något nytt. Undra vad vi ska hitta på idag? Det är så skönt att ha grupp med henne som jag har grupp med, hon lyssnar verkligen på vad jag säger och jag får lika mycket ansvar. Det känns riktigt  bra.

Var förresten en innebandydag i skolan idag, NV var överlägset sämst. Anledningen? Jo, det finns ingen på NV som spelar innebandy. Det är faktiskt jävligt tråkigt att de tar en sport som innebandy, när det är hur många som helst som spelar det på fritiden. De borde verkligen ha tagit en sport som ingen håller på med. Blir liksom roligare då, för då kan verkligen alla vara med. Man vill ju inte gärna ställa upp när man i alla fall vet att man kommer att förlora pga att i alla andra lag så spelar över hälften innebandy och resten spelar hockeyk, inte roligt. Varför kunde de inte ta rugby t ex? Handboll?

Aja, nu måste i alla fall jag plugga lite biologi, jag hurrar!

Dagens låt



Killswitch Engage - Rose of Sharyn

På måndag, börjar mitt nya liv

Ja, då börjar jag att banta. På riktigt, nu jävlar. Jag har aldrig varit så stor förut som jag är nu, och jag mår verkligen skit över det. Så det är dags att göra någonting åt det på riktigt. Mamma ska följa samma diet som mej, så det blir ju förhoppningsvis lättare. Ska köra efter nått komigång  GI till att börja med, hittade en två veckors matsedel på internet. Så det blir bara till att fixa mat att ta med sig till skolan. Jihoo... Hoppas det funkar. Inge mer bröd, godis eller vanlig pasta. Då börjar mitt nya liv, önska mej lycka till.

Weii

Så var det helg igen då, underbart!

Var en sväng till Falun idag med Alex, var hur trevligt som helst. Hon skulle in för att hämta sin balklänning som hade blivit uppsydd. Vi hade tänkt ta en fika och bara gå och strosa omkring, fika blev det. På ett riktigt mysigt café. Men det blev även en hel del shopping, har lite ångest för alla pengar jag gjorde av med.. Men det är väl som det är. Gjorde av med drygt 1600 :- Så nu har jag inte råd med så mycket mer resten av månaden, men tänker jag efter så köpte jag nog inget onödigt i alla fall. Det är inget jag ångrar, som tur är.

Simning i morgon då, min grupp alltså. Får se om jag simmar själv efteråt, beror på om vi ska till Valbo eller inte (mer shoppning, för pengar jag inte har)...

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, eller jo. Jag längtar efter min skiva som jag beställde i måndags. Den kommer att vara så BRA - jag vet det!