When it's gone

När hatet lämnar mej, vad finns då kvar?
Vill inte veta, vill inte höra.
En fågel som gråter i mitt öra.
Vill inte se, vill inte ha något av det som är kvar.


Illusion

Om du inte fanns vad vore jag då?

I just wanna scream

När ensamheten smyger sig på, när regnet bara öser ner. Då saknar jag dej som fan, det är över ett år sedan jag hade dej nu. Men när allting känns meningslöst och jag känner mej ensammast i världen så är det dej jag saknar, dej jag tänker på.. Idag är en sådan dag, en dag då jag bara skulle vilja hålla dej nära. Fast inte på samma sätt som då, vill bara ha dej nära för att du förstår. Det är bara du som gör det..



When will it end?

I had a dream

All those temptations, just let them be
Let's spend a lifetime inside this wheel
Don't change a thing now, this might be for real
Let's walk in silence, let's loose the key

Sunshine

Släpp mej aldrig, låt mej aldrig gå

Please

Krama mej, håll om mej

Night

Man är som en jävla zombi, man sitter här hör ingenting fattar ingenting. Allt är bara en enda stor dimma, vill inte mer nu. Om allt bara kunde sluta och bara försvinna. Försvinna från mitt huvuvud, mina tankar. Jag vill bara dra från allting nu, vill inte vara här längre. Min kropp skakar, jag vet inte vad mina händer gör. Jag kan inte sova, ligger vaken och bara stirrar. Helt plötsligt så har det gått flera timmar.
Men vad har jag egentligen för tankar? Egentligen så vet jag inte om jag tänker någonting överhuvudtaget, gör jag verkligen det? Tänker jag, det är klart att jag tänker. Men tankarna går bara över till en dimma tillslut så vet jag ingenting alls.. Koncentration finns inte längre, lektionerna blir värdelösa. Kommer inte ihåg någonting och fattar lika lite. Men jag är hellre där än hemma, hemma är allt som värst. Ensam på mitt rum där ingen ser mej, där är det bara jag. Jag hatar att vara där ensam, men ändå är det dit jag längtar mest.

Angel

Hur kan man känna längtan efter något som man aldrig har testat? Och förhoppningsvis aldrig kommer att testa heller, för jag vet att testar jag så är jag fast. Då är det kört, jag vet det. Längtan bort från allt är så jävla stor, så jag skulle vara fast på en gång. Så jag hoppas att jag slipper lockas av frestelsen..

Hey my friend

Drömmar, drömmar som krossas. Velighet, vad ska jag våga göra? Ska jag våga?


Hur ska man veta om man gör det som är rätt eller inte? Egentligen så vet jag vad jag borde göra, men det är svårt när det är något inom mej som inte vill. Inte vill gå, vad gör man?

Tack Christian för denna låt som jag lyssnar på för 11 gången på raken nu tror ja ^__^  den är som en drog..

It's true, so fucking true

Säg inget till dom andra..
Jag har länge önskat att jag,
 var en annan..

Anxiety

Just det, ångest. Jag har en sådan jävla ångest, pallar inte. Pallar inte med mej själv, mitt feta jag. Usch...

Dead

Ny vecka, nya positiva tankar. Ska bli en skön vecka med ledigt på fredag och bara två ynka lektioner imorgon, visserligen så består en av lektionerna av ett kemiprov. Men det får gå, jag hoppas på det bästa. Dvs. inte ett ig. Men det visar sig, jag har ju knappt pluggat någonting. Skulle ha pluggat i eftermiddags, men jag somnade och vips så hade jag sovit i 2.5 h.. Så kan det gå.
Börjar förövrigt bli jävligt trött på att vara sjuk nu, så är jag inte bättre på onsdag så skiter jag i att jag är sjuk och tränar ändå. Det visar sig hur det går..

Aja, ska väl försöka ta och plugga lite till nu!

Take care

It's time to go

När saknaden och längtan blir för stor, då är det dags att ge upp

Fight

Dags att skriva lite igen då, egentligen så har jag väl inget att skriva. Men jag kan lika gärna göra det, för jag har inget bättre för mej i alla fall. Är väl fortfarande lika less på allting, men jag lyckas hålla humöret uppe i alla fall. Vilket nog är skönt för min omgivning.

Le, visa inte att det är jobbigt. Visa aldrig att du är svag, visar du svaghet förlorar du allt..

Sick of this shit

I've given up
I'm sick of living
Is there nothing you can say
Take this all away
I'm suffocating
Tell me what the fuck is wrong with me

I don't know what to take
Thougt i was focused but i'm scared
I'm not prepared
I hyperventilate
Looking for help somehow somewhere
And no one cares
I'm my own worst enemy

Careful

Okej, jag ber om ursäkt för mitt lilla utbrott igår. Men faktum är att jag faktiskt känner sådär, fast inte lika aggresivt idag. Men tankarna är fortfarande samma..

Jag är helt förvirrad, helt borta. Saker jag gör och har gjort flyter ihop, jag vet inte om jag gjorde vissa saker idag, igår eller dagen före det. Jag har ingen aning, dagarna flyter samman. Jag tar fel på dag hela tiden, jag är helt borta. Minuter kryper fram, tiden vill inte gå. Tiden står inprincip still, ändå så går veckorna så fort förbi. Men ändå så känns allt så långt borta, så länge sedan. Jag förstår ingenting, jag är bara förvirrad. Jag vet inte alls...

Meaningless shit

Precis som mitt jävla liv, totalt jävla meningslöst. Nu vet jag vad ni tänker, lägg av, sluta, skärp dej för fan! För det är precis så alla säger. Ni fattar inte ett jävla skit! Jag ska egentligen inte gnälla eller hur? Jag som har det så jävla bra, det finns ju de som har det mycket värre. Så jag borde inte gnälla. Men jag ska säga er en sak, DET FINNS ALLTID DE SOM HAR DET VÄRRE! Så jag gnäller precis hur jävla mycket jag vill! För så jävla bra har jag det inte! Vad ni än tror.. Tro vad fan ni vill, jag orkar inte bry mej. För jag är så trött på allt ytligt och meningslöst skit!

Loser

Vill du ha mej så bevisa det

One year ago

Idag så är det ett år sedan, ett år sedan det bästa som någonsin kunde hända mej just då hände. Fast det visste jag ju inte då att det var. Just då var det de värsta som kunde hända. Det är nu i efterhand som jag inser att det var det bästa som någonsin kunde hända mej. Det har räddat mej, min personlighet. För ett år sedan och några år tillbaka bakom det så var jag en helt annan person mot för vad jag är idag. Den personen jag var då känner jag inte igen mej alls i, jag var så grinig hela tiden. Vart skit sur om något eller någon gick emot mej. Idag kan jag inte säga att jag är sådan, jag blir sällan arg faktiskt. Men en sak har jag kvar och kommer förmodligen alltid ha kvar i min personlighet, det är att jag säger vad jag tycker. Oftast så slutar det i att det är jag mot hela klassen, men det bryr jag mej inte om. Jag står för vad jag tycker, men jag accepterar och respekterar andras åsikter, det kan skilja sig från den jag var då.
Det som i alla fall hände för ett år sedan var att Andreas lämnade mej, vilket var det bästa som kunde hända mej. Men det var jobbigt, förmodligen det jobbigaste jag har varit med om. Det tog lång tid att komma över honom, riktigt lång tid. Men det ska det väl göra med när man hade varit tillsammans i 2.5 år.
Jag skulle vilja påstå att det här året som har gått både har varit mitt bästa och mitt värsta. Det värsta var början utav det och slutet nu. Det bästa har det varit för att jag har fått världens bästa vän, Alexandra. Vi har kommit varandra så nära det känns riktigt bra. En annan person som har gjort det här året till det bästa är Mårten. Även fast det har varit väldigt mycket strul speciellt nu på slutet eller denna sommar, så våren har ändå varit underbar. Det är många fler som har bidragit till att året blivit så bra, jag har kommit närmare människor jag har känt under en längre tid, hittat tillbaka till människor och hittat helt nya vänner. Vilket känns hur bra som helst. Så jag vill påstå att mitten utav det här året har varit det bästa i mitt liv.

Prove that you want me or let me go

Varför håller du mej kvar? Du har mej lindat runt ditt finger, men vill du ha mej? Jag vet inte längre, jag tror inte att du vet riktigt vad du vill heller. Du måste bestämma dej, eller så måste jag. Du kommer aldrig ha tid, eller hur? Du vet att det sårar mej, du vet det. Ändå håller du mej kvar, du ligger och pratar med en annan tjej i flera timmar i telefon. Ändå håller du mej kvar. Vad vill du ha av mej?! Vill du inte ha mej, så håll mej inte kvar längre. Snart kan jag inte andas mer..

I just wanna be with you..

Get over it

En fantasilös dag


Next page

Jag kan inte undvika att känna lite komik över att när jag läste i en tjejtidning om depression. Där fanns det en test ruta, där det stod sju olika punkter och man skulle göra en prick om man kände igen sig i påståendena. Nedan för så stod det att om man kände igen sig i ett eller två av påsåendena så kunde man lida av depression och behöva hjälp, det komiska i det hela var att jag kände igen mej i fem av dessa sju påsåenden. Men jag kan inte påstå att jag lider av depression, eller?

You're the only one for me..

When it rains

Shit, det är redan onsdag. Det går fort, riktigt fort. Härligt som satan, jo det är det faktiskt. Denna onsdagskväll ska jag förgylla med lite simning. Bara hoppas att den går lika bra som all annan träning har gjort den här veckan, har redan hunnit med 4 pass. Jag börjar komma igång på riktigt igen, även det känns riktigt härligt. Men jag är fortfarande inte stabil känslomässigt, det var ett väldigt vackert tal Alex höll idag, riktat till mej. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna, speciellt inte när hon i slutet sa att hon skulle citera Joakim Thåström "Jag önskar dej allt vackert för du är det bästa som jag vet" Hon är bara BÄST, BÄST BÄST BÄST! Min bästa vän, den bästa vän jag någonsin har haft. Helt underbar är hon denna Alexandra!
Jag vill även rikta ett stort + till mej själv som har lyckats hålla humöret uppe idag, jiihoo. Jag lyckades somna före 00 och sov även hela natten, ritkigt skönt. Där fick jag veta helt säkert att mitt humör avgörs utav sömnen.
Just ja, jag får ju inte glömma en viktig företeelse som har ägt rum idag. Vi har beställt Studentmössor! Lite tidigt kan tyckas, men ändå. Det var väl allt..

It's all about you..


I just wanna be with you honey..

Jag har ett sådant växlande humör just nu, jag vet inte vad det är med mej faktiskt. Men ta inte åt er av min grinighet om ni inte vet med er själva att ni förtjänar den, tack. Känner mej otroligt stressad, ska hålla ett hyllningstal på svenskan imorn. Men jag har det inte ens halv färdigt, fan.
Annars så lever jag, tro det eller ej. Men jag är väldigt ostabil känslomessigt just nu, jag börjar gråta väldigt lätt. Alex läste upp början på sitt hyllingstal som var till mej och jag började böla. Men det var vackert. Jag tror jag ska gråta en skvätt till innan jag ska sova, kanske somnar lättare då. Kan ju vara värt ett försök i alla fall, har jag tur så kan jag somna före 1 i natt i varje fall. Och ska jag jubla imorgon bitti om faller är så och om jag har sovit hela natten utan att vakna. Då lovar jag att jag inte ska vara grinig utan vettig anledning en enda gång imorgon ( får se hur det går då).
Jag ska i alla fall skratta lite innan jag ska sova, jag ska kolla på Idol nu klockan 20. Det är ju bara kul i början när folk gör bort sig. Alltid något att skratta åt.

I miss you a lot


I'm not the one to blame

Huvudet dunkar, kroppen värker, ögonen svider och jag är hungrig. Men jag har precis ätit, eller det var väl närmare en timme sen nu. Men jag har ätit mat, det är huvudsaken. Ätit normalt mycket med mat med, så nu vet ni det.
Jag har varit riktigt grinig hela dagen, var riktigt länge sedan jag var så grinig som jag har varit idag. Tänk att förut för ca ett år sedan och nått år tillbaka så var jag nästan så grinig varenda dag. Ska jag vara ärlig så har det varit riktigt skönt att bara ha varit riktigt grinig med, skönt att få ur sig lite ilska jag har inom mej. För det är en hel del. Jag orkar inte skriva mer..


.....

DRA ÅT HELVETE!

I just wanted you to be proud

Jag är öm i hela kroppen, jag har ingen aning vad det kan bero på. Har flera blåmärken lite varstans, vet inte vart de kommer ifrån. Antagligen är de från i fredags, men jag har ingen aning om hur de uppstod. Jag har mest ångest just nu, ångest för en hel del saker. Ångest för att jag vill ha dej så mycket, men att det inte går. Jag vet inte ens om du vill ha mej längre, förmodligen inte. Jag känner mej livlös idag, helt likgiltig. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött, jag vill bara fortsätta sova. Men samtidigt inte, för jag vill inte drömma mer. För i drömmarna är allt bra, jag har dej alltid tätt intill mej. Allt är bra, jag vill inte än en gång vakna in i en besvikelse. Orkar inte med det just nu, men samtidigt så kan jag nästan inte hålla ögonen öppna. Jag måst ut. Ut och andas frisk luft, få bort den här känslan av instängdhet.

Far away

Låter låten tala för mina tankar och känslor, den lyckas beskriva dem väldigt bra..

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know, you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know, you know, you know


That I love you

I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted

I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving
Hold on to me and never let me go