Swallow my pride

Känner för att börja det här inglägget som det förra..

Det blir aldrig som man hade tänkt sig, vilket stämmer ytterligare en gång. Något som jag är väldigt dålig på det är att bryta, bryta kontakt med människor eller bryta med något jag gör. Så många människor som jag har sagt att jag ska bryta med, men helt enkelt inte klarar av att göra. Ofta så skulle jag ha mått mycket bättre av att bara bryta kontakten, men jag kan inte. Jag faller alltid tillbaka, inte en enda gång har jag lyckats. Bara en sådan sak som att jag sakt hur många gånger som helst att jag ska sluta simma, bryta helt med den. Men jag kan inte, alltid så faller jag tillbaka. Alltid så ligger jag där i vattnet igen. Jag har nu insett att jag aldrig kommer att kunna bryta, inte så länge det är Tony som är tränare. Han håller mej kvar, och säkert många andra med.
Samma så är det med vissa personer som har betydit och betyder så otroligt mycket för mej, jag kan inte bara bryta. Fast den här gången kanske det är annorlunda, nu är det du som vill bryta all kontakt med mej. Inte jag, jag kan inte göra så mycket. Känner mej helt maktlös och framförallt tom, jag som har sagt så många gånger åt mej själv att jag inte ska gråta över dej mer. Men nu sitter jag här och tårarna rinner igen, mascaran rinner ner längs kinderna. Hela tiden slänger jag blickar åt mobilen i hopp om att den ska ringa, eller för att ett sms ska komma. Men den förblir tyst.. Jag vill inte andas längre, jag vill bara tyna bort. Men jag vet att det inte löser någonting, jag måste försöka vara stark nu. Jag måste. Hoppet lever fortfarande kvar, och det kommer det att göra för en lång tid framöver. Även fast jag vet att det kanske är meningslöst..

Thanks

Det blir väl aldrig som man hade tänkt sig, idag är en dag som har förvånat mej väldigt mycket. Det är faktiskt många som har sagt helt oväntade och minst sagt trevliga saker till mej. Vilket gör mej oerhört glad faktikst, det är riktigt trevligt. Jag mår förvånansvärt bra idag, det gör jag faktiskt. Känner mej bara harmonisk. Harmonisk och uppskattad! Tack för det.

Nu ska jag nog åka iväg och simma en sväng i alla fall.

28/8

Jaha, då var snart denna dagen förbi med då. 18 år var man då, ingen skillnad alls. Men i helgen så kommer det att kännas bra, förmodligen i alla fall.
Jag var nyss ute på en promenad med Alex, hon var först hit och fick lite tårta. Sedan kände jag att jag måste ut och promenera lite så jag skulle få ner allt socker lite innan jag skulle sova. Sagt och gjort, förstod att det skulle vara ruskigt kallt ute så jag tog på mej två tröjor och min palestinasjal. Men det var ruskigt kallt om händerna, dags att börja med vantar kanske. Nu klarar jag inte av att skriva mer för att mina händer för förfrusna.

Filosofi

Vi hade våran första filosofilektion idag, den gav mej ångest. Ångest över livets mening. Han gick bara igenom vad kaptilen kommer att handla om och av det lilla så fick jag ångest. Tänk dej, jag går upp, skola, träna, äta, gå på toaletten, sitta vid datorn, sova. Skola, träna, äta, gå på toaletten, sitta vid datorn, sova. Så ser varenda dag ut inprincip. Vad meningslöst allt kändes när han lade upp det på det sättet, jag vill verkligen börja jobba med kapitlet om livets mening redan nu. Men det skulle inte komma försen i vår. Men så är det väl. Filosofi är nog förövrigt en kurs som kommer att passa mej väldigt bra, om inte annat intressera mej väldigt mycket. Det intresserar mej redan, jag längtar verkligen till torsdag då nästa lektion kommer att förekomma.

Förövrigt så känns det som att det är väldigt många som är deprimerade just nu, och även jag tillhör den skaran. Fast jag är väl inte så farligt deprimerad, eller det har varit mycket värre många gånger förut. Men ja, det är ju långt ifrån bra för alla intresserade..


Frustration

Egentligen så vill jag bara hata dej..


Jag har bakat kakor idag, eller nyss rättare sagt. Syltkakor, eller Hallongrottor hette de nog. De vart riktigt riktigt fula, men ack så goda. Ska nog inte satsa på att bli bagare i alla fall, hur som helst så hade jag inte tänkt att bli det heller. Jag skulle bli så tjock då, det är sant. Skulle inte kunna låta bli att äta av all god deg, och alla färdiga goda saker. Mums.. Jag vill bli något där jag får gå i snygg kostym och i snygga skor med klack på, vad ska jag bli?



Still love you

Igår så var det en riktig Alex dag, umgicks med henne inprincip från kl.8 på morgonen till ca 1 på natten! Det ni, nu måste ni har blivit riktigt avundsjuka kan jag tro!
I alla fall, först så var det ju skolan såklart då. Jag satt och läste hela förmiddagen om Buddhismen. Sedan var det lunch och dags att sluta. Vi åt lite mat i skolan (pannkaka, men det var inte den godaste sorten) sen bar det av till Borlänge och en eftermiddag som bestod av en massa massa shopping! Jag gjorde av med 3000 på nästan bara kläder, det känns faktiskt riktigt bra. Vi kom väl hem från Borlänge vid 18 kanske?! Åkte då hem till mej för att äta lite mat och visa upp alla mina kläder för min syster, som för en gångs skull vart avundsjuk och försökte göra allt för att få köpa en tröja som jag hade köpt, men icke!
Sedan vid 19.30 kanske så åkte jag och Alex och hyrde en film, valet föll på Music and lyrics. En riktigt tjejfilm måste jag säga att den var, men det var bra. Rolig som satan! Åkte hem till henne där vi faktiskt mediterade en stund, vi tände ljus och rökelse och satt på en varsin kudde på golvet samtidigt som Enya spelades i bakrunden. Var riktigt skönt faktiskt att meditera lite, det är något jag måste fortsätta med! Har fått lite sådan insperation nu när jag läser så mycket om Buddhismen (anledningen till att jag läser om det är att mitt projektarbete ska handla om just Buddhismen). Sedan kollade vi på den redan nämnda filmen, innan jag kom med förslaget att vi skulle ta en promenad. Det kunde ju vara skönt, efter en film och meditation tänkte jag. Sagt och gjort vi tog oss en promenad, men det blev inte så fridfull som vi hade hoppats på. Tänker inte gå in på några fler detaljer, men det positiva var väl att vi fick umgås med lite andra med.

Idag händer det väl inte så mycket skulle jag tro, men man vet väl aldrig. Skulle tro att det blir en liten hemmakväll, är ganska så trött nu i alla fall. Har hjälpt mormor och min morbror Tommy att flytta idag. (Alltså han har inte bott hemma hos mormor utan han ska flytta till hennes gamla hus.) Vilket betyder att jag har burit en massa grejer upp och ner för trapper i flera timmar, men kul har det varit. Är det väl alltid med min släkt, den är minst sagt speciell. Det är kul.

Nu har jag äntligen en psalm bok! Jag har alltid viljat ha en sådan, mormor skulle slänga en massa böcker så jag kollade igenom det lite. Där låg det en massa psalm böcker så det var bara till att välja vilken jag ville ha, jag tog en som mammas farfar fick när han fyllde 75. Så den är från 1969. Tog även ett Tyskt och ett Italienskt lexikon. Kan alltid vara bra tänkte jag, speciellt det för italienska om man tänker på Alex och min framtida Italien resa.

Mina tankar är på en speciell person just nu, saknar dej som satan..

Take care!



Hold on

Ojoj, nu är man verkligen in i det vanliga igen. Går till skolan, har det kul där, tränar, åker hem och sätter sig vid datorn en stund, sover en 20-30 min, mat, datorn igen och slutligen sova hela natten. Perfekt, jag har saknat mitt eftermiddagssömn! Det är ju grymt skönt att sova en sväng då faksitk, try it. 
Sitter här och väntar på mat nu, håller på att hungra ihjäl. Blir så när man tränar, är hungrig inprincip hela tiden. Sånt man får ta, det gäller bara att då inte äta hela tiden när man är hungrig, möjligtvis att det får slinka ner en frukt. Men jag är inte så duktig på att hålla mej till det, måste bättra mej helt seriöst! Frukt varje dag, ska börja ha med mej det till skolan. Alex och jag hade kommit på att vi skulle ha det, hon är duktig hon. Men jag glömmer den där jävla frukten varje dag. Jag är inte världens piggaste när jag går upp på morgonen, det kanske bör tilläggas.

Nu känner jag på lukten att det är mat, quornfilé idag, mumms.. ^_^

Sound

Jag vill inte ta ett enda andetag till, jag är så jälva trött på mej själv. MIn velig het, min omotivation. Jag vet inte alls vad jag vill. Lögner och svek, jag är så jävla trött! idag är en dag då jag bara vill försvinna, försvinna in i ett mörker..


Business

Ja, så har skolan dragit igång igen då. Väldigt skönt att komma in i vardagen så man kommer igång med all träning och så igen. Men ett väldigt stort minus är att hela skolan har blivit ockuperad utav en massa fjortisar! Massa massa tjejer som ser likadana ut, de bär hur mycket smink som helst. De ser helt seriöst ut som att de ska gå ut och inte till skolan. Tragiskt att se.
Förövrigt så känns det ganska sorgligt att det faktiskt är sista året nu, vad ska jag göra sen då? Visst, jag ska fortsätta plugga. Men vad ska jag plugga och vart? Det enda jag vet är att jag vill bort från Hofors, jag vill inte vara kvar här. Om ett år är jag förhoppningsvis borta, borta från mitt älskade Hofors. Så jävla skönt!

En vecka kvar då ^^

This moment is perfect

Waking up I see that everything is ok
The first time in my life and now it's so great
Slowing down I look around and I am so amazed
I think about the little things that make life great
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

This innocence is brilliant, I hope that it will stay
This moment is perfect, please don't go away, I need you now
And I'll hold on to it, don't you let it pass you by

I found a place so safe, not a single tear
The first time in my life and now it's so clear
Feel calm I belong, I'm so happy here
It's so strong and now I let myself be sincere
I wouldn't change a thing about it
This is the best feeling

Never dream

Varför skulle du säga alla dessa saker igår? Tog evigheter innan jag kunde somna, låg och vred och vände på mej i timmar i frustration. Jag hade lyckats med att stänga av precis allt i några dagar och mådde riktigt riktigt bra. Bättre än på flera månader i alla fall. Men när du sa dessa saker igår så började jag tänka och då kom allt tillbaka, jag saknar dej nå otroligt mycket. Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag gjorde det. Men det gör jag. Men jag vet inte riktigt vad jag vill, eller jag vet vad jag helst av allt skulle vilja. Jag skulle vilja vara med dej just nu, känna din närhet. Men jag vet att det inte fungerar och jag orkar verkligen inte bli sårad en gång till. Varken orkar eller vill. Om vi ska ge det hela en chans till så måste vi veta vad det är som är och har varit problemet. Annars kommer det bara att sluta som alla gånger innan, för det är inte bara en gång  vi sårat varandra. Jag vet att du vill allt det här lika mycket som jag, jag tror att du tycker lika som mej med. Men som jag känner det nu så leder det ingen vart när vi pratar med varandra om det här, i alla fall inte när vi tar det över telefon. Ska vi prata om det så måste vi nog träffas, och det vet jag inte om jag orkar just nu. Jag kommer fortfarande ihåg den där känslan så väl, den som jag fick i när jag träffade dej i lördags. Jag orkar inte känna den en gång till, inte just nu i alla fall. Men jag vill att du ska veta att jag inte vill något hellre än att bara ha dej nära..

Just me

Vad är det som ska ske idag måntro? Jo, jag ska spela tennis med Alex. Men vädret ser inte alltför lovande ut direkt. Förhoppningsvis så hinner det sluta regna. Men ska jag vara ärlig så tvivlar jag på det, ser inte alltför lovande ut det heller..

Jag sover för länge om dagarna, nu vaknade jag strax före 12 idag. Jag som skulle gå upp senast 10. Måste börja gå och lägga mej tidigare. Men jag fastnar ju här hela tiden, msn. Vilket är trevligt, jo visst är det de. Måste bli tidigare i natt, får se hur det blir med den saken då. Men det är ju ioförsig skönt att sova länge med. Det är ju bara det att snart börjar skolan och då kan jag inte sova till 12 längre. Men det löser sig väl det med, får väl vara helt död de första dagarna då inget mer med det. Börjar ju kl. 13 första dagen med så. Ska faktiskt bli riktigt skönt att börja skolan igen, komma in i vardagen. Skola, träna, sova. Underbart skönt! Längtar verkligen efter att all träning ska dra igång igen, så att det blir lite dubbelpass och sådant! Härliga grejer det.

Om det inte regnar imorgon så ska jag nog ta mej en promenad upp till kyrkogården för mej själv. Sitta där i lugnet och tänka lite, skulle vara skönt. Känner att jag behöver rensa tankarna lite nu, ta reda på vad jag känner osv. Som det är nu så har jag mest stängt av allting som är jobbigt, men samtidigt så känner jag att jag inte kan fortsätta att göra så så mycket längre, snart kommer det att komma ikapp mej i alla fall. Och har jag inte hunnit förbereda mej på det så kommer det att vara ganska så kört känns det som. Va fan jag går nog dit även fast det regnar, lite regn har ingen dött av.

Adrenalin

Bilbingo, jag kom nyss hem från det. Bilbingo i Storvik! Det ni, vann inget heller. Men jag måste erkänna att man blir riktigt nervös och alldeles skakig när man är ett nummer ifrån. Helt sjukt..  Men kul var det, kanske blir mer bilbingo på lördag. Då i Lemstanäs, får väl se då.

Fick förresten min första lön idag, den 15 konstigt datum. Men jag klagar inte. Ska väl hämta ut den imorn någongång hade jag tänkt. Vill ni veta en sak? Jag har typ inte läst något alls ur böckerna jag lånade. Blir väl så att jag kommer att lämna tillbaka dem utan att ha läst dem överhuvudtaget. Men men.. 

Böjar få huvudvärk igen om det är någon som är intresserad, annars så får ni ta del av den informationen ändå!

Imagine

Sitter och lyssnar på den låten nu, den är otroligt vacker. Vacker är nog mitt nya favorit ord förövrigt. Ni kanske har märkt att det har hänt en förändring i mitt bloggande, jag syftar på det här och förra inlägget.  En lite positivare Jessica. Just det! Jag har börjat tänka lite mer positivt och det kan jag tacka Christian för, så tack!

Var till biblioteket idag, lämnade tillbaka boken jag lånade i torsdags/fredags. + att jag lånade 4 nya, så nu har jag någonting att göra på dagarna. Målet är att läsa ut allihopa innan måndag då skolan börjar, för då har jag väl varken viljan/orken/tiden med att läsa. Har ju en del rester som måste göras och lämnas in. Bara för att jag var för lat för mitt eget bästa innan sommarlovet. Vilket jag såklart ångrar nå grymt mycket nu, men det är inte så mycket att göra något åt. Går väl fort när jag väl börjar hoppas jag.

Nu vill jag ha lön! Jag vill handla en massa saker om inte minst nya kläder och en massa skivor! Ååh, musik musik musik! Vet en minst 10 skivor jag vill ha. Måste köpa allihop, måste få lite njutning jag med. Jag förtjänar någon form att njutning. Så det så!

Vad mycket utropstecken det blev i förra stycket. Så blir det ibland.

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

banken

Jag har precis varit på banken. Hämtade ut mitt leg som hade kommit och så skulle jag ju fixa ett nytt kort för att bankomaten snodde mitt i fredags. Hur som helst, kom in på banken strax efter 12. Trodde att det skulle vara smockat med folk där, brukar ju vara det. Speciellt vid lunch tid, men jag antar att folket inte hade hunnit komma än för jag fick komma fram på en gång, var två pers där när jag kom så. Lämnade in lappen och fick mitt leg and guess what? Jag såg ut som en kriminell fan precis som alla andra. Sjukt det där, att ingen någonsin ser bra ut på sådana kort. Alla ser lika ut. Skulle då sedan fixa ett nytt kort då, det gick bra det med får det om några dagar. Då måste jag in på banken igen för att aktivera det tydligen. Men men..

Igår så var jag ut och åkte lite bil med Pär. Vi åkte korsåvägen och lite andra vägar mitt ute i skogen, och helt plötsligt så kom vi ut i Svärdsjö. Det var ganska så komiskt faktiskt för att alldeles innan så hade Pär sagt "nu är jag ganska säker på att vi kommer ut i Hofors snart." Hmm.. Svärdsjö var det ja.. Fint ställe i alla fall, typiskt Dalarna! Kul var det i alla fall. Det  måste vi göra om!

she miss you

Hon vill ha honom. Han vill ha henne. Ändå så går det inte, det går inte, det fungerar inte. Jag kan bara prata för henne. Men hon vet att han också vill. Men det är så mycket som har hänt, det känns som att ingenting är på deras sida. Det enda hon vill just nu är att hålla honom tätt intill sig och tala om hur mycket han betyder, tala om hur mycket hon älskar honom och hur lite hon vill förlora honom. Vill allid ha honom tätt intill sig, aldrig släppa taget. Känna hans värme, visa sin kärlek. Vill att det ska vara de två, de två mot världen.
Ska de aldrig få något på deras sida?

aldrig falla, bara finnas

Jag är så rädd just nu, hela jag skakar. Jag vet inte vad som händer, allt är bara en dimma.

I want to be an angel..

Jag saknar min bubbla, jag vill tillbaka till min fantasivärld. Verkligheten är för jobbig för mej just nu. Trodde inte att det skulle kännas såhär, trodde det skulle bli bra. Vart är du min bubbla? Jag vill bara lägga mej och dra täcket överhuvudet och sedan vakna när allting är bra, när jag är lycklig igen. Varför kan man inte bara göra så? Vart är min lycka, när blir det min tur?

That's all I ask of you...

No more talk of darkness,
Forget these wide-eyed fears.
I'm here, nothing can harm you -
My words will warm and calm you.

Let me be your freedom,
Let daylight dry your tears.
I'm here, with you, beside you,
To guard you and to guide you...

Let me be your shelter,
Let me be your light.
You're safe. No one will find you
Your fears are far behind you

give me an answer

Nu är jag ivrig igen, jag vill ha ett svar. Men anledningen till detta är det att jag inte orkar gå och vänta längre, varje minut sårar mej mer och mer. Jag hatar att känna mej så maktlös som jag gör just nu, allt är ju bara upp till dej. Du vet vad jag vill, men tyvärr så vet inte jag vad du vill. Och kanske så vet du inte det själv heller. Men det glider åt ett håll, det gör det. Kanske är du medveten om det, kanske inte. Men jag får den känslan av att du innerst inne vet, kanske är det en gnutta hopp som håller det kvar. För jag vill inte tro att du bara går och drar ut på det, du skulle aldrig såra mej så..